Diana Mórová rozhodne vie, ako sa o seba starať: TOTO je jej recept pre vždy svieži vzhľad!

Herečka a porotkyňa Talentu, Diana Mórová má nie len módu v malíčku, ale je známa svojim perfektným vzhľadom. Vždy vyzerá výborne a dokazuje to aj za porotcovským stolom. Ako to ale robí, že vyzerá tak mladistvo a sviežo? Toto sú jej zaručené tipy!

Ak by ste čakali rady na dobrú kozmetiku či iné „vychytávky“, čakali by ste zbytočne. Podľa Diany Mórovej sa kľúč k sviežemu a mladistvému vzhľadu skrýva často v maličkostiach. „U ženy je to hlavne to, že aj keď roky pribúdajú, ide to všetko zvnútra, že netreba sa tak, ako, Ľubica Čekovská, moja kamarátka, jej mama to hovorila, že netreba sa vo vzťahu ani nikdy usalašiť. To je, že na seba kašlete, že už ste zvyknutá, že máte nejaké bruško a už tie viečka povisnú a aj tak ten duch tak povisne a to nie je dobré,“ vysvetlila nám v rozhovore. Je teda jasné, že človek by sa nemal nikdy opustiť. „Musíte hľadať aktivity alebo ľudí, ktorí vám robia radosť, s ktorými ste šťastná a možno aj jedlo, ktoré vám robí dobre,“ pokračovala ďalej Diana Mórová.

CSMT 10 - Diana Mórová Zdroj: TV JOJ

Herečka nám zároveň prezradila, že je to často aj o farbách, ktoré nosíme. Preto si aj ona v súkromí zvolí radšej oblečenie bielej farby a nie niečo čierne a smutné. Je to jeden z jej trikov, ktoré využíva. Ďalej si svoj vzhľad doplní napríklad obľúbenými šperkami a hneď má lepšiu náladu a tým pádom sa cíti aj lepšie vo svojej koži. „Maličkosti robia všeličo a zrazu si veríte a máte dobrý pocit,“ dodala. V rozhovore nám ale prezradila, čo podľa nej potrebujú počuť ženy od mužov, ale aj to, čo je podľa nej problémom dnešnej doby. Viac vo videu HORE!

Sledujte obľúbenú šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:35 na JOJke!