Semifinále ČSMT dnes naživo: Máte už svojich favoritov? O ICH osude môžete rozhodnúť aj vy!

Už o týždeň nás čaká veľkolepé finále jubilejného ročníka šou Česko Slovensko má talent. Ešte predtým však musíme vybrať finálových súťažiacich. A rozhodnúť môžete aj vy!

Do semifinále porota posunula desať čísel. Len tri z nich sa však dostanú až do finále, ktoré sa uskutoční už 26. novembra 2022. A vy môžete rozhodnúť svojím hlasovaním, ktorých semifinalistov uvidíte vo finále Česko Slovensko má talent. Semifinále sa uskutoční v A4 - Film, TV Studio & Event House a hlasovať budú môcť televízni diváci prostredníctvom SMS hlasovania. Týmto spôsobom sa dostanú do finále dvaja postupujúci, o poslednej miestenke rozhodne porota! 

Päť z ôsmych finálových miesteniek je už rozdaných. Tento ročník je plný talentovaných ľudí. Zlatý buzzer od porotcov získali Trial Boyz, Polia Babii, Duo Gemini a B-Unique Crew, od moderátorskej dvojice si vyslúžil miestenku do finále Alex Rigó.

Toto sú semifinalisti desiateho ročníka Česko Slovensko má talent: 

Obinn Magic: 

​Tridsaťpäťročný Martin vystupuje pod umeleckým menom Obinn Magic a je to kúzelník. Aj napriek tomu, že to má v tejto šou so svojím talentom náročné, predviedol šou, ktorá dostala aj Jara Slávika a porota sa rozhodla posunúť ho do semifinále. 

Movement Studios: 

Majú od desať do štrnásť rokov, no porota z ich vystúpenia na castingu na chvíľu zatajila dych. Náročné akrobatické kúsky zvládli bez jedinej chybičky. Predvedú dokonalé synchronizované pohyby aj počas semifinále? 

Zdeněk Barnett: 

Nenápadný mladík z Čiech prišiel do Česko Slovensko má talent s nezvyčajným talentom. Dokonale imitoval českého prezidenta, bývalého premiéra, a to všetko spôsobom, aký ste pravdepodobne ešte inde nevideli. V oku nemá len hlas, ale tiež pohyby a gestá ľudí, ktorých napodobňuje!

Artur a Esmira: 

Tanečný pár z Ukrajiny predviedol vo vzduchu šou plnú lásky. Pár tvoria aj v súkromí, preto boli ich city dokonale autentické. Ich pohyby porote doslova vyrazili dych. Vidieť takéto predstavenie nemusíte len v cirkuse, ale aj na JOJke! 

Júlia Masnicová:

Sympatická Slovenka sa venuje hraniu na netradičný nástroj. Akordeón patrí medzi zastarané nástroje, jeho zvuk však nič len tak nenahradí a mladá Júlia drží v rukách rodinné dedičstvo hrdo a sebavedome napriek jeho veľkej váhe. 

Pyroterra: 

Dokonale synchronizované pohyby a svetelná šou, akú Česko Slovensko má talent ešte nezažilo. Po rokoch sa Pyroterra vrátila do našej šou a predviedla vynovenú šou. Pozrite, čo dokáže trocha svetla a ohromný talent mladých tanečníkov.  

Keiichi Iwasaki: 

A v semifinále uvidíte aj svojrázneho pouličného umelca. Ten spočiatku porote predviedol triky, ktoré nikto nechápal. Neskôr do seba začali veci zapadať a ukázalo sa, že to vie celkom dobre s kúzlením. Jeho šou nielen nadchla, ale aj poriadne pobavila celú Inchebu! 

Opera Trio: 

Nie sú len krásne, ale aj veľmi talentované. Učiteľky všetkým vyrazili dych svojimi veľkými opernými hlasmi. A to až natoľko, že ich porota posunula do semifinále, kde zabojujú o finálovú miestenku. 

Tiny Beat: 

Beatbox patrí medzi obľúbené žánre u mladšej generácie. Tiny Beat si vďaka svojmu talentu založil aj školu, kde učí mladých ľudí, aby sa venovali jeho veľkej záľube. Neuveríte, čo všetko vie tento mladík "vybeatboxovať"! 

Nikola Kusendová:

Pätnásťročná Nikolka je síce drobné dievča, no jej krásny hlas zaujal každého počas castingov Česko Slovensko má talent. Tam si vybrala krásnu slovenskú skladu, ktorá v jej podaní dostala úplne nový šat. Všetci už čakáme na to, akú skladbu si vyberieme do semifinále! 

​Sledujte semifinále Česko Slovensko má talent naživo z A4 - Film, TV Studio & Event House už dnes o 20:20 na JOJke!