Finále Talentu bude veľkolepé: TÝMTO súťažiacim môžete poslať svoj hlas! Kto bude víťaz?

Veľkolepé finále jubilejného-desiateho ročníka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent je tu už dnes večer a predstavia sa vám v ňom ôsmi fantastickí finalisti, ktorých výkony boli často až neuveriteľné! Pripravené sú pre vás famózne čísla a my vám garantujeme, že zo seba vydajú maximum! Predvedú sa naživo v A4 štúdiu v Bratislave!

Šou Česko Slovensko má talent nás sprevádzala celou jesennou vysielacou štruktúrou a teraz, na jej sklonku sa blíži k svojmu koncu. Už dnes večer nás čaká veľkolepé finále, ktoré bude plné nadupaných čísel od ôsmich finalistov. Tešiť sa môžete na dych berúce výkony, na úžasnú a krásnu scénu, na našich skvelých porotcov, no a samozrejme aj na našich moderátorov!

A teda, na aké čísla sa môžete tešiť už dnes večer? V tohtoročnom finále nebudú, samozrejme, chýbať fantastické spevácke čísla. Jednou z finálových speváčok je Polina Babii, ktorá získala za svoj výkon zlatý bzučiak. Perfektné vystúpenie ale určite predvedie aj Alex Rigó, ktorý postúpil taktiež rovno do finále. Spevácke číslo odpália aj Opera Trio a Nikola Kusendová. No ale aké by to bolo finále bez akrobatických čísel? A tých bolo v Talente tento rok požehnane! Vo finále sa predvedú neuveriteľní akrobati, a to Duo Gemini či Trial Boyz Vasha a Martin na motorkách. V oboch prípadoch išlo o postup priamo do finále. Nebudú chýbať ani skvelé tanečné čísla. Chlapci z B-Unique Crew postúpili vďaka zlatému bzučiaku rovno do finále a na pódiu predviedli, aké neuveriteľné veci sa dajú robiť s ľudským telom. Tešiť sa môžete aj fantastický výkon tanečnej skupiny Movement Studios. Ich výkon vám rozhodne spôsobí zimomriavky. Ako vidíte, máte sa rozhodne na čo tešiť! Nezmeškajte fantastické a veľkolepé finále šou Česko Slovensko má Talent, ktoré bude odvysielané naživo z A4 štúdia v Bratislave!


Sledujte veľké finále šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!

Pripomeňte si finalistov Talentu a čísla, na ktoré môžete hlasovať prázdnou SMS za vašich favoritov: 

ALEX RIGÓ - SMS 9950

ČSMT 10 - Alex Rigó Zdroj: TV JOJ

DUO GEMINI - SMS 9951

ČSMT 10 - Duo Gemini Zdroj: TV JOJ

NIKOLA KUSENDOVÁ - SMS 9952

ČSMT 10 - Nikola Kusendová Zdroj: TV JOJ

TRIAL BOYZ VASHA & MARTIN - SMS 9953

ČSMT 10 - Trial Boyz Vasha a Martin Zdroj: TV JOJ

MOVEMENT STUDIOS - SMS 9954

ČSMT 10 - Movement studios Zdroj: TV JOJ

POLINA BABII - SMS 9955

ČSMT 10 - Polina Babii Zdroj: TV JOJ

B-UNIQUE CREW - SMS 9956

ČSMT 10 - B-Unique Crew Zdroj: TV JOJ

OPERA TRIO - SMS 9959

ČSMT 10 - Opera Trio ČSMT 10 - Opera Trio Zdroj: TV JOJ