Oľutovala Diana Mórová, koho poslala do finále ČSMT? Pre TOTO ju sklamali jej favoriti!

Obľúbená porotkyňa šou Česko Slovensko má talent prezradila, ako hodnotí uplynulý ročník, ale prezradila tiež to, či neľutuje svoj Zlatý buzzer!

Na porotcovskej stoličke šou Česko Slovensko má talent sedí už nejeden rok a talentov videla veľké množstvo. Stále ju však má čo prekvapiť. Aj preto stlačila Zlatý buzzer pri zaujímavom čísle z Indie. To ju uchvátilo hneď na prvý pohľad. S odstupom času a po finále však aj ona sama priznala, že bolo vtedy jej rozhodnutie možno unáhlené. "Poviem pravdu, keď sme ich prvýkrát videli, boli o mnoho výraznejší. To, že si to dali do tých svetiel, stiahlo ich výkon," priznala v Ranných novinách TV JOJ. ​"Vtedy to malo takú energiu, že som sa rozhodla pre Zlatý buzzer," povedala o tanečnej skupine B - Unique Crew. 

S víťazkou je však veľmi spokojná. "Na to, že má šestnásť rokov, má veľmi pekný čistý hlas. Preto si získala srdce divákov," povedala svoj názor o víťazke tohto ročníka šou Česko Slovensko má talent. Nikole Kusendovej radí, aby si v jej mladom veku zvolila vhodného producenta. "Musíš mať učiteľa, ktorý ťa pretlačí a ukáže ti cestu, kadiaľ!"