David Gránský otvorene o svojej kolegyni: TAKÁTO je podľa neho Jasmina Alagič moderátorka!

Desiaty, jubilejný ročník máme úspešne za sebou a užili si ho nie len súťažiaci, diváci či porota, ale aj moderátori šou, Jasmina Alagič a David Gránský. Práve David nám po finále okrem iného povedal, aká je Jasmina podľa neho moderátorka.

Nie je tajomstvom, že si obaja moderátori šou sadli hneď od začiatku. Stali sa tak z nich nie len dobrí kolegovia, ale aj priatelia. Jasmina nám v rozhovore niekoľkokrát povedala, že jej bol David od prvého momentu veľkou oporou a že sú obaja, čo sa napríklad humoru týka, na rovnakej vlne. David to vidí podobne. „Boli sme zohratí, vedeli sme čo od seba čakať. Mňa baví Jasminin humor, baví má jej nadhľad, občas aj také tie vulgárne narážky,“ vysvetlil nám David v rozhovore. Zároveň pokračoval, že sa Jasmina do tejto šou hodí po každej stránke. „Je to krásna žena, na obraze vyzerá skvele, takže má všetky atribúty na to, aby bola skvelou moderátorkou takejto šou. Ja som rád, že môžem stáť po jej boku a samozrejme aj s našou fantastickou štvorčlennou porotou, bez ktorej by to nešlo,“ dodal Gránský.

ČSMT 10 - Jasmina Alagič a David Gránský Zdroj: TV JOJ

​Celkovo hodnotí desiaty ročník veľmi dobre. Sľúbené prekvapenia sa podľa neho naplnili. „Mali sme veľa hostí v porote. Bol tam Marián Čekovský, bol tam Patrik Rytmus Vrbovský, bola tam Eva Holubová, Patrik prezlečený za brata Pátroviča, potom aj to vyberanie do semifinále prebiehalo neobvyklým spôsobom, kedy sme točili do ranných hodín,“ prezradil moderátor, že sa na castingových kolách pracovalo naozaj niekoľko hodín vkuse. Viac z rozhovoru sa dozviete vo videu HORE!