Víťazka Talentu, Nikka Kusendová, prichádza s horúcou novinkou: Vypočujte si jej prvú skladbu!

Víťazka jubilejného, desiateho ročníka Talentu po skončení šou rozhodne nezaháľa. Popri škole pracuje naplno a teraz predstavila svoju novú skladbu aj videoklip. Pozrite, ako sa jej darí!

Ešte v novembri si diváci zvolili víťazku jubilejného, desiateho ročníka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. Stala sa ňou Nikola Kusendová, čím splnila sen Jarovi Slávikovi. Ten sa nikdy netajil tým, že by ho potešila výhra práve talentovanej speváčky s gitarou. Nikole sa po šou mimoriadne darí a neustále pracuje na svojich hudobných novinkách.

ČSMT 10 - Jasmina Alagič a David Gránský a Nikola Kusendová Zdroj: TV JOJ

Najnovšie predstavila skladbu s názvom Ľudia, ktorá v sebe nesie krásnu myšlienku. Celá skladba je písaná z pohľadu motýľa, ktorý pozoruje správanie sa ľudí. Hudobnú novinku doplnil už aj videoklip. Ako prezradila Nikola, na svojich skladbách neustále pracuje. Kde vznikla inšpirácia práve k tejto novinke? Ja si pesničky skladám vo svojej izbe a večer som tak rozmýšľala, že o čom by som tak mohla skladať, že o láske je pesničiek veľa. No a tak mi napadlo, že ako nás ľudí vidí napríklad taký motýľ. Tak som začala písať o nás, že ako sa správame, či vieme, ako sa správame, alebo čo robíme, vysvetlila nám Nikola v rozhovore.

Samozrejme, speváčka si uvedomuje, že by skladba a videoklip neuzreli svetlo sveta bez pomoci tých správnych ľudí. Strašne by som sa chcela poďakovať Andrejovi Hruškovi, ktorý mi robil aranž pesničky a pomohol, aj keď nemusel, takže tomu by som sa chcela veľmi poďakovať a Dominikovi za klip, takže ďakujem všetkým, čo sa na tom podieľali, dodala Nikola.

Vízia klipu bola jasná od začiatku, no finálny vizuál vznikol po spojení viacerých hláv dokopy. Pred jeho nakrúcaním mala Nikola jedno prianie. To sa jej napokon splnilo. „Rozmýšľala som, že by to bolo pekné v snehu a sneh nikde nebol. No a v deň natáčania sme šli a napadalo strašne veľa snehu, takže to ma veľmi potešilo,” dodala Nikola v rozhovore.

Pozrite si nový videoklip Nikoly Kusendovej a vypočujte si jej horúcu novinku s názvom Ľudia: