Miláčik žien Vojta Dyk ako špeciálny porotca v Talente: Aha, čo by chcel vidieť na pódiu!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa na JOJku vráti už na jeseň a to so svojou 11. sériou. Výkony súťažiacich v nej nebudú hodnotiť štyria, ale piati porotcovia, pričom piaty člen poroty sa bude v jednotlivých častiach meniť. A jedným z nich bude aj herec a hudobník Vojta Dyk!

Vojta Dyk patrí bez debaty k najobľúbenejším českým hercom a hudobníkom. Z detského súboru, v ktorom naberal herecké skúsenosti, sa postupne prepracoval k rôznym epizódnym postavám či ku úlohám v komparzu. Prelomom v jeho kariére bol seriál Letisko, po ktorom sa doslova roztrhlo vrece s pracovnými ponukami. Zahral si vo viacerých českých seriáloch a vo filmoch ako Anjel Pána 2, Ženy v Pokušení, Cez prsty či Dôverný nepriateľ. Zahviezdil aj vo výpravnom životopisnom filme Il Boemo, v ktorom si zahral najslávnejšieho českého skladateľa Josefa Myslivečka.

Svoje hudobné i herecké nadanie bude môcž zúročiť aj ako špeciálny porotca v aktuálnom ročníku šou Česko Slovensko má talent. "Hlavný dôvod, pre ktorý som to prijal, bol, že som to chcel urobiť kvôli pánovi Prachařovi, pretože ho mám rád," zavtipkoval Dyk. Jedným dychom prezradil, že hoci ho poteší každé dobré vystúpenie, existujú dve také, ktoré by ho úplne odrovnali. "Veľmi by som chcel vidieť hadieho muža, pretože som to ešte nikdy nevidel. Vždy som videl iba hadiu ženu. A potom, keby niekto pekne zaspieval a mne z toho spadla sánka. To by ma veľmi potešilo...ale vlastne čokoľvek. Ak majú ľudia talent, tak ma to baví," dodal s úsmevom.

CSMT 11 - Vojta Dyk Zdroj: TV JOJ


Sledujte šou Česko Slovensko má talent už 3. septembra o 20:40 na JOJke!