Sympatickí Afričania po postupe do finále neskrývali dojatie: TIETO slová odkazujú Slovákom!

Nálož ich talentu odrovnala Dianu Mórovú, ktorá stlačila svoj zlatý buzzer. "Bratia" nám v rozhovore prezradili, aká je pre nich pocta byť na Slovensku!

Ich vystúpenie prekvapilo celú Inchebu. Jeden z dvojice vzal druhého na hlavu a robil ďalšie akrobatické kúsky. Také, ktoré je inak náročné predvádzať aj bez nosenia niekoho na hlave. Napriek tomu, že Ramadhani Brothers, ktorí sú z Afriky, so svojím vystúpením cestujú po celom svete, na Slovensku sú prvýkrát. Prezradili, že sa im u nás veľmi páči.  "Je to pre nás historický moment na Slovensku. Sme radi, že sme doniesli africkú energiu a ľuďom sa to páčilo," prezradili v rozhovore. "Chceme poďakovať produkcii, že nám dali šancu. Plnia sa nám sny. Nečakal som, čo tu uvidím. Skvelé miesto, krásni ľudia, krásna krajina, krásny národ," neskrývali pre joj.sk pozitívne ovácie. 

Napriek tomu, že majú v názve slovo "bratia", v skutočnosti nie sú súrodencami. Trávia však spolu toľko času a sú tu jeden pre druhého, že sa inak ako bratmi ani nazvať nemôžu. Z chalanov srší skvelá energia a zároveň veľká pokora. Napriek náloži talentu, ktorá im bola dopriata, stoja nohami pevne na zemi. Viac v rozhovore! 

Pozrite si opäť famózne vystúpenie Ramadhani Brothers! 

Sledujte Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:40 na JOJke!