Jasmina Alagič otvorene o kritike na jej výzor či osobnosť: Ako reaguje na neprajníkov?

Urážkami ju nešetrili, no ona na sebe nikdy neprestala pracovať a teraz všetkým dokazuje, že je tam, kde je, naozaj právom. Moderátorka Jasmina Alagič prezradila, ako vníma nepríjemné komentáre!

Aj keď vie, že nie je dokonalá, nikdy sa nevzdáva a dokáže sa tešiť z každej maličkosti. Neprajníci ju dokázali urážať naozaj zlým spôsobom, napríklad výrokmi, že vyzerá ako muž. Čím ju dokážu ľudia naozaj uraziť? „Ničím, ja si myslím, že keď si akože v pohode s tým povedzme, že aký si človek, ako vyzeráš. Ja som si vypočula veľa aj kritiky na moju adresu, v rámci výzoru a všeličoho, ale tak čo mám povedať, mrzí ma to a som so sebou spokojná? Lebo ja som okej,” vysvetlila moderátorka v rozhovore pre Top Star.

Zo zlých komentárov si tak naozaj nič nerobí a nenechá si kaziť deň len preto, že niekomu prekáža, ak má napríklad odlišné črty. „Mne hovorili na výzor, že som ako transka, ale to je pravda, lebo moje črty sú možno trošku iné a ja ich milujem. Ja by som proste nechcela byť inou, ale samozrejme že si myslím, že treba byť sebakritický a viem že mám veľa nedostatkov ale pokiaľ nimi nikomu neubližujem, tak si nemyslím, že sú také vážne na to aby ma trápili,” pokračovala moderátorka. Dodala však, že si je svojich nedostatkov naozaj vedomá. „Mohla by som mať krajšiu pleť, mať menej celulitídy, mohla by som byť v niektorých momentoch tichšia a politicky korektnejšie a mohla by som mať väčší rozhľad. Je veľa vecí, ktoré viem, že proste mám v nich nedostatky, ale hovorím, že spánok mi to neberie,” dodala pre Top Star Jasmina Alagič.