Finále Talentu bude nezabudnuteľné: Kto bude víťaz? TÝMTO súťažiacim môžete poslať svoj hlas!

Veľkolepé finále jedenásteho ročníka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent je tento víkend tu a počas slávnostného nedeľného večera sa predstavia ôsmi finalisti. Pripravené sú pre vás famózne čísla a my vám garantujeme, že zo seba všetci vydajú maximum! Čakajú vás aj špeciálni hostia.

Šou Česko Slovensko má talent nás sprevádzala celou jesennou vysielacou štruktúrou a teraz, na jej sklonku sa blíži k svojmu koncu. Už v nedeľu večer nás čaká veľkolepé finále, ktoré bude plné nadupaných čísel od ôsmich finalistov. Tešiť sa môžete na dych berúce výkony, na krásnu scénu, na našich skvelých porotcov, no a samozrejme aj na našich moderátorov! Špecialitou tohtoročného finále bude aj vystúpenie hudobných hostí, a to rapera Rytmusa a Jána Bendiga. Bude sa na čo pozerať!

Kto zabojuje o vaše hlasy a výhru 40 000 eur? Prvým finalistom je Matěj Plšek, ktorý má vo svojom mladom veku množstvo hudobných skúseností a je to hotová hviezda. Uvidíme, aké spevácke číslo si pre nás pripravil. Nebude chýbať ani akrobatická šou v podaní Duo Marysia & Julian, ktorí predviedli bravúrnu šou a všetkých postavili na nohy. Očakáva sa, že vo finále odpália elegantnú, no miestami nebezpečnú šou. Vo finále sa predstaví aj speváčka, ktorá vstúpila na pódium Talentu priamo z radov publika. Viera Kotvasová zabodovala nádherným hlasom a rozhodne všetkých dojme aj počas finálového večera. Finalisti Ramadhani Brothers predviedli famózne číslo, ktoré presvedčilo Dianu Mórovú natoľko, že ich poslala rovno do finále. Uvidíme tak, čo predvedú vo finále. Adéla Řezáčová je ďalšou speváčkou, ktorá ukáže svoj veľký talent vo finále a zabojuje o výhru. Večer nám zaspieva aj fantastická Anna Slížová, ktorá je zosobnením talentu a pokory. Akrobatické čísla doplnia súrodenci Duo ElMaks, ktorí sú v tak mladom veku hotovými hviezdami. Istotne pri ich čísle mnohí zatajíme dych. V osmičke finalistov uvidíte aj rapové duo NaRaZ. Chalani zo Stropkova so sebou rozhodne prinesú skvelú atmosféru. Ako vidíte, máte sa rozhodne na čo tešiť.

Sledujte veľké finále šou Česko Slovensko má talent už v nedeľu o 20:30 na JOJke!

Pripomeňte si finalistov Talentu a čísla, na ktoré môžete hlasovať prázdnou SMS za vašich favoritov:

Matěj Plšek - 9950

ČSMT 11 - Matěj Plšek Zdroj: TV JOJ

Duo Marysia & Julian - 9951

ČSMT 11 - Duo Marysia Zdroj: TV JOJ


Viera Kotvasová - 9952 

ČSMT 11 - Viera Kotvasová Zdroj: TV JOJ


Ramadhani Brothers - 9953

ČSMT 11 - Ramadhani Brothers Zdroj: TV JOJ


Adéla Řezáčová - 9954 

ČSMT 11 - Adéla Řezáčová Zdroj: TV JOJ


Anna Slížová - 9955

ČSMT 11 - Anna Slížová Zdroj: TV JOJ

Duo ElMaks - 9956

ČSMT 11 - Duo Elmask Zdroj: TV JOJ


NaRaZ - 9957

ČSMT 11 - NARAZ Zdroj: TV JOJ