Jasmina Alagič si finále Talentu užila: Tento ročník bol pre ňu z jedného dôvodu výnimočný!

Finále Talentu máme za sebou a jedenásty ročník si užili nielen samotní účinkujúci, ale rozhodne aj porota či moderátori. Jasmina Alagič nám dokonca v rozhovore prezradila, že bol tento ročník pre ňu tým doteraz najlepším. Prečo? Pozrite si rozhovor hneď po finále.

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent nás aj tento rok sprevádzala celou jesennou vysielacou štruktúrou. Moderátormi boli aj tento rok Jasmina Alagič a David Gránský. Obaja tvoria naozaj zohratú dvojku a nič ich na pódiu už len tak neprekvapí. Aktuálny, jedenásty ročník, zhodnotila aj samotná Jasmina, ktorá nám prezradila, že bol pre ňu tento rok srdcovkou. „Nepreženiem, keď poviem, že to bol asi môj najobľúbenejší ročník. Mám pocit, že tu bola úžasná atmosféra, úžasné čísla a tak to bolo aj po minulé roky, ale tým, že si to celé tak nejak sadlo, tak sme si to s Davidom veľmi užili a to je vtedy tak naozaj cítiť. Som šťastná z toho, ako tento večer dopadol,“ prezradila nám Jasmina v rozhovore.

ČSMT 11 - Jasmina Alagič a David Grásnký Zdroj: Profimedia

Toto bol pre ňu už tretí ročník, ktorý moderovala a za tie roky vníma súťažiacich ako veľkú inšpiráciu. Obdivuje na nich množstvo vlastností, pre ktoré by mohli byť inšpiráciou aj pre iných. Tento jedenásty ročník nebol výnimkou. „Pre mňa je najpodstatnejšie vidieť vervu tých ľudí a vidieť s akou húževnatosťou a presvedčením idú za tými svojimi snami. To je tak krásne. Títo ľudia nemajú výhovorky a sú pre mňa obrovskou inšpiráciou a ja sa od nich vždy tak nejak učím,” dodala Jasmina.