Veľkolepé finále Talentu zhodnotila aj Marta Jandová: Účinkujúci už majú pracovné ponuky!

Finále Talentu máme za sebou a jedenásty ročník si užili nielen samotní účinkujúci, ale rozhodne aj porota či moderátori. Diváci si zvolili svoju víťazku, ktorou sa stala speváčka Anna Slížová. Marta Jandová bude mať na tento ročník naozaj pekné spomienky. Čo ju prekvapilo, čo jej ostane ešte dlho v pamäti a kto bol jej favoritom? V rozhovore prezradila viac!

Obľúbená porotkyňa, speváčka Marta Jandová, je súčasťou Talentu už dlhú dobu. Za tie ročníky mala možnosť vidieť nespočetné množstvo vystúpení a talentov a aj tak ju stále dokáže niečo alebo niekto prekvapiť. Aj počas aktuálneho, jedenásteho ročníka zažila momenty, ktoré jej ostanú dlho v pamäti. Čo bolo pre ňu prekvapením tento rok? „Pre mňa je každý ročník výnimočný tým, akí ľudia prídu. Je pre mňa výnimočné, že to ľudí stále baví a mám pocit, že ubúda kritika tohto programu, za čo som veľmi rada. Keď si to vezmem za seba, tak vo svete sa deje veľa zlých vecí a keď mám čas a pozrieme sa na to, čo beží v televízii, tak ak to nie sú smutné správy, tak sú to kriminálky, vraždy a takéto veci a ja milujem, keď je v tej televízii niečo zábavné a myslím, že my by sme mohli byť také to malé svetielko pre tých ľudí,“ vysvetlila nám v rozhovore porotkyňa Marta Jandová. Tá tak podotkla, že Talent tu bol počas celej jesennej vysielacej štruktúry práve preto, aby priniesol ľuďom do ich obývačiek každý nedeľný večer poriadnu zábavu.

ČSMT 11 - Marta Jandová a Jaro Slávik Zdroj: Profimedia

S novou víťazkou je Marta taktiež veľmi spokojná. Víťazné číslo bolo podľa nej veľkolepé. „Pre mňa je tá Anna veľmi výnimočná. Ona keď prišla na pódium, ja by som to na ňu nepovedala, pretože niekedy sa stane, že príde človek a poviete si vau, tento človek sa narodil pre to, aby stál na pódiu a u tej Anny sme si to nemysleli. Potom začala spievať a ešte aj dnes, ako bola učesaná, nalíčená, čo spievala, bola prekrásna, šlo jej to a zaspievala to skvele, takže jej veľmi gratulujem,“ pokračovala. Aj keď priznala, že jej pôvodnými favoritmi boli Matej, ktorý skončil na druhom mieste, či speváčka Viera, ktorá skončila tretia, po generálke v tom mala jasno. Vraj ju Anna veľmi prekvapila a jej preferencie vyskočili vysoko. Marta Jandová sa ale po finále teší ešte z jednej krásnej veci. „Skvelé je, že viem o ľuďoch, ktorí boli vo finále, ale nevyhrali a už majú nejaké pracovné ponuky, takže to je úplne krásne, že to predsa len trošičku sú nejaké dvere, aby táto šou pomohla,“ dodala obľúbená porotkyňa v rozhovore.