Diana Mórová prezradila svoj recept na sebavedomie: Dámy, inšpirujte sa jej tipmi!

Herečka a porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent pôsobí za každých okolností ako sebavedomá dáma. V reportáži pre Top Star prezradila, čo jej pomáha cítiť sa sebaisto bez ohľadu na situáciu. Budete prekvapení, aký je jej recept!

Herečka Diana Mórová je okrem iného známa tým, že sa o seba precízne stará. Vždy chodí perfektne upravená a vyzerá skvelo. Dbá aj o svoju postavu, a tak nevynecháva pravidelný pohyb a vyváženú stravu. Ako však prezradila v reportáži Eriky Barkolovej, nerobí to samoúčelne. Jej heslom je, že upravený treba byť za každých okolností. Preto aj počas zimných mesiacov, keď sa nosia čižmy, zdobí jej nohy dokonalá pedikúra. "Nikdy nevieš, koho stretneš. Keď sa náhodou vyzuješ...ideš na návštevu, či tam niekto náhodou nebude. Alebo nedajbože, že sa ti niečo stane, prídeš do sanitky, oni ti ošetria nohu a ten doktor povie: Vy máte krásne nohy. A už začína vzťah. Čiže, ty nikdy nevieš. Vždy musí byť žena čo? Pripravená," povedala so smiechom.

Jedným dychom dodala, že dokonalá pedikúra či pekný lak na nechtoch prispievajú k sebaistote. "To je návod na to, aby si žena pre seba urobila šťastie. Ja som rada, keď mám všetko tip-top, keď idem niekam. Ale ja si myslím, že potom sa aj žena dobre cíti. Je sebaistá a má dobrý pocit. Keď má pedikúru, manikúru, umyté vlasy, keď dobre vonia, je umytá, má pekné oblečenie, ktoré vie, že sedí...lepšie sa cítiš. Si šťastnejšia a potom tú radosť rozdávaš aj okolo seba," doplnila.