Oddych jej je cudzí: Tušili ste o Marte Jandovej, že vo voľnom čase robí TAKÉTO aktivity?

Zaslúži si obdiv a rešpekt iných žien. Miesto toho, aby si od svojich náročných pracovných aktivít oddýchla, voľný čas využíva aktívne!

Spolu s ďalšími dvomi dámami z rodiny rozbehli zaujímavý projekt, ten prišiel na um samotnej Marte Jandovej pri cestovaní. "Mám dve macochy, druhú a tretiu ženu môjho otca, tá tretia je tá, s ktorou je už cez dvadsať rokov. Druhá žena, Martina, si kúpila záhradu a nakrúcala videá, ako nevie, čo s ňou, lebo v živote nemala záhradu," tak vznikol nápad tieto videá zavesiť na internet. Samotná Marta ho chcela spromovať na svojom Instagrame, kde ju sleduje množstvo ľudí. 

Spúšťame neuveriteľný 12. ročník Talentu a lov na tých najnadanejších a najšikovnejších ľudí sa začne už čoskoro. Prihlásiť sa môžete TU. Stačí vyplniť dotazník a ukázať, čo viete! Ukážte nám svoj TALENT  aj VY!

"Alica s Martinou sa vždy nemuseli. Ale aj Alica do toho šla a teraz tam jazdíme pravidelne, pomáhame Martine, nakrúcame sa a je to zábavné, zlepšilo nám to medzi sebou vzťahy. Stýkame sa viac ako rodina," prezradila nám Marta. "Nemali by sme sa stále otáčať dozadu," povedala Marta úprimne na adresu vzťahov v ich rodine, ktoré neboli vždy dobré, no práve vďaka takýmto aktivitám sa vylepšili. "Pomenovali sme to Jandovíc, lebo sme baby Jandové a je nás viac," smeje sa sympatická speváčka. "Plno ľudí si nevie predstaviť, že vedia tieto veci urobiť sami. Je to skvelý pocit urobiť si niečo sám. Pýtame sa profesionálov, aby nám to ukázali," uviedla pre joj.sk a vy si ich videá môžete pozrieť ako inšpiráciu na Instagrame či YouTube!