Jasmina Alagič sa na ďalší ročník Talentu teší: TOTO odkazuje každému, kto sa chce prihlásiť!

Jej úloha nie je len o moderovaní, ale aj o povzbudení všetkých účastníkov v zákulisí. Jasmina Alagič, spolu s Davidom Gránským, ponúkli ako moderátori podporu a povzbudenie všetkým, ktorí prišli na veľké pódium ukázať svoj talent. Moderátorka v rozhovore prezradila, že sa na nový ročník nesmierne teší. Čo odkazuje tým, ktorí by chceli svoj talent ukázať na kastingoch?

Vo svete talentových súťaží sú moderátori často stredobodom pozornosti. S ich charizmou, energiou a schopnosťou pripojiť sa k divákom, sú neoddeliteľnou súčasťou toho, čo robí túto šou tak výnimočnou.

ČMST 10 - Jasmina Alagič a David Gránsky Zdroj: TV JOJ

​V moderovaní talentovej súťaže vidí slovenská moderátorka Jasmina Alagič viac, ako len prácu. Je to pre ňu príležitosť ponúknuť účinkujúcim platformu, kde sa môžu stať hrdými na svoj talent, bez ohľadu na to, aký je ich životný príbeh. Aj to je dôvod, prečo sa už ďalšieho, v poradí dvanásteho ročníka Talentu, nevie dočkať.

Aj preto vás Jasmina pozýva, aby ste sa nebáli ukázať svoj talent či už na kastingoch v rôznych mestách na Slovensku či v Česku, ale aj prostredníctvom online kastingu, o ktorom vám už čoskoro povieme viac. „Chcem pozvať každého, kto má pocit, že má talent, aby sa prišiel ukázať so svojim talentom a ja už teraz sa teším, kam sa tá latka v tých talentoch môže ešte posunúť,“ vyzvala všetkých moderátorka. Viac sa dozviete v reportáži, vo videu HORE.