Dano Junas

Dano Junas chce späť na obraz! Dostane príležitosť v novom seriáli Dedičstvo?

Na kasting do pripravovaného seriálu TV JOJ prišiel aj ostrieľaný Dano Junas.

Kedysi veľká televízna hviezda, dnes už skôr zabudnutá. Výborný spevák, moderátor a herec Dano Junas by sa rád dočkal svojho televízneho comebacku a aj preto sa rozhodol využiť príležitosť a prišiel na kasting do pripravoveného seriálu TV JOJ Dedičstvo. „Nový seriál je z dielne tvorcov, ktorí sú priekopníkmi žánru scripted reality. Ide o pôvodný formát typu scripted soap,“ hovorí PR manažérka TV JOJ Katarína Nosková.

Seriál má dať príležitosť hlavne neopozeraným tváram a príležitosť sa ujde aj nehercom: „Pôjde o formát prevažne s nehercami, prípadne sa tam môžu objaviť menej známi herci z menších divadiel.“ Seriál je v štádiu prípravy a rád by sa do nich zapojil aj Dano. Po kastingu stihol prezradiť, že ho pripravovaná novinka zaujala hlavne obsahom a spor ohľadom dedičstva zažil vo svojom živote aj on. Presne tak vie, aké opletačky a situácie nových seriálových hrdinov čakajú.

„Hlavná dejová línia bude príbehom bohatej americkej Slovenky Júlie, ktorá príde podnikať so svojím zdedeným majetkom na Slovensko. Tu však príde nielen o ideály, ale možno aj o majetok,“ približuje dejovú linku seriálu Nosková. Na odpoveď, či si ho tvorcovia do seriálu vybrali, si však Dano Junas bude musieť ešte chvíľu počkať. Prípravy sú však v plnom prúde a s natáčaním sa začne už čoskoro! Vráti sa tak kedysi známa tvár opäť na naše obrazovky?