Dvojníčka Zuzany Slámkovej

Hlavná hrdinka Dedičstva našla svoju dvojníčku!

„Odkedy začal seriál, ľudia v mojom okolí si ma mýlia s hlavnou postavou Júliou,“ hovorí Zuzkina dvojníčka.

Len čo sa seriálová novinka televízie Joj z prostedia slovenskej dediny Dedičstvo objavila na televíznej obrazovke, jej hlavná hrdinka, ktorú stvárňuje Zuzana Slámková, našla svoju dvojníčku. Po odvysielaní pilotného dielu Dedičstva začali našu diváčku Soňu Sabolovú jej známi okamžite spájať práve s postavou Júlie Miller. „Odkedy začal seriál, ľudia v mojom okolí si ma mýlia s hlavnou postavou Zuzkou Slámkovou, a tí, čo ma poznajú, sa smejú, že mám sestru v telke,“ hovorí s úsmevom Sonička.

Zuzka Slámková podobnosť taktiež priznáva. „Áno, podobáme sa. Hlavne na prvej fotke,“ potvrdila nám seriálová Júlia. Fotky nájdete v galérii. Nájsť svojho dvojníka je pre vyťažených hercov doslova snom, veď ponuky sa len tak sypú a škoda akúkoľvek odmietnuť. Taktiež pri natáčaní náročnejších scén by mnohí herci privítali dablérov. Zuzka však aj takéto obrazy rada odohrá sama. „Zastupovanie dvojníčkami by som zatiaľ nechcela ani v scénach s koňmi, alebo fyzicky náročnejších scénach. Chcem sa popasovať s akoukoľvek situáciou alebo scénou sama. Nie som žiadna fajnovka. Ale Soničke držím palce,“ odkazuje svojej dvojníčke.

Paradoxom je, že  Zuzana svoju dvojníčku skutočne potrebovala prednedávnom pri natáčaní krátkeho záberu do upútavky k seriálu Dedičstvo. V tom čase totiž nakrúcala obrazy do seriálu v Lábe a tak musela mať Zuzana záskok. „Jednu dvojníčku som tak naozaj mala. Nebolo jej však vidieť do tváre, keďže bola braná iba zozadu a na chvíľku ako preletí s autom,“  dodáva Zuzka.

Novinku Dedičstvo a jej druhú časť si nenechajte ujsť už dnes o 21:40 na Jojke.