Peter Mattes so manželkou

Peter Mattes z Dedičstva: Budúcu manželku takmer zrazil na priechode

Predstaviteľ Dana Petroviča spoznal svoju skutočnú manželku kuriózne.

Sympaťák Peter Mattes (38) alias Dano Petrovič z vášho obľúbeného seriálu Dedičstvo prežíva  na obrazovke lásku s krásnou Kristínou (Kristína Guštafíková). Obaja sa však svoj vzťah snažia držať v tajnosti. V skutočnom živote je však Peter Mattes šťastne ženatý.  Zoznámenie s teraz už pani manželkou bolo vskutku kuriózne.

Peter je v manželskom chomúte už päť rokov. S manželkou Slaďanou (31), ktorá je pôvodom zo Srbska, majú dve deti. „Synček sa volá Damir, má dva a pol roka a dcérka Milica. Tá ma šesť mesiacov,“ prezrádza hrdý otec a podnikateľ so zdravou výživou.

Na otázku, ako sa s manželkou zoznámil, odpovedá so smiechom: „Bolo to naozaj dosť vtipné. Svoju manželku som totiž skoro zrazil na priechode pre chodcov. Vybehla na cestu so sklonenou hlavou, pretože študovala výpis z bankomatu. Ja som zaflekoval, takže to bola taká obojstranná nepozornosť.“

Ako to všetko dopadlo? „No, ona si na to našťastie vôbec nepamätala... Stretol som ju následne v jednej reštaurácii, kde sme náhodne obaja išli na obed. Keďže som si ju pamätal, dal som sa s ňou do reči. Ona si našťastie túto nepríjemnú situáciu nepamätala, takže mi nedala košom. Dnes sa na tom už iba smejeme,“ dodáva sympatický predstaviteľ Dana Petroviča.

Seriál Dedičstvo pokračuje a najnovšiu premiérovú časť uvidíte v pondelok 2. 12. o 21:40 na JOJ-ke.