Ronaldo podvádza Lydku: Je to vôbec nevera?

Ona chce počuť slová o láske, on chce iba sex.

Na prvý pohľad sa zdá, že manželstvo učiteľky  Lydky a futbalového trénera Tona je  v úplnom poriadku, ona si však užíva s futbalistom Ronaldom. Páru sa totiž už dlhšiu dobu nedarí splodiť dieťa, naviac Tono svoju ženu  zanedbáva a Lydka túži po pekných, milých slovách. Preto hľadá útechu v náručí u mladého športovca.  Ten ale začať hrať na viacero strán.

Stretnutie plné vášne! Nabudený mladý futbalista chce len fyzické uspokojenie. Na brehu rieky ale učiteľka trvá na tom, aby jej vyznal lásku. „Mne nejde len o sex, ale aj o lásku. Aspoň trochu chcem mať pocit, že sme spolu ako pár. A nie len, že si užívame,“ Lydka vyčíta Ronaldovi. Ten je ale v pomykove. Kecať môže totiž s hocikým, pokojne aj s Tonom.  „Mrte sa mi páčiť a som z teba hotový. Máš krásne kozy,“  vyznáva Ronaldo svojsky svoje city.

Lydka zmení názor! Keď ju opustí pretlak citov a Tono odíde na hodinu z domu, využíva situáciu. Dorazí k Ronaldovi a zrazu jej už žiadna romantika nechýba. „Poďme rýchlo na to,“  vtrhne k futbalistovi. Ronaldo však nie je vo forme. Vyhovára sa, ale keď nájde Lydka v posteli rúž, hneď má vysvetlenie. „To je mojej sesternice. Bola unavená z cesty, tak si ľahla,“ obhajuje sa. Lydka má podozrenie, že ju Ronaldo klame. Všetko ale vyrieši jediná veta:  „Mne sa zdá, že ťa ľúbim. Ty moja učiteľka lásky.“ Lydka je hneď spokojná.  S kým ju však Ronaldo podviedol a je to vlastne nevera?

Sledujte seriál Dedičstvo aj dnes o 21.40 hod. na JOJke!