Dedičstvo - Zuzana Bezáková

Zuzana Bezáková z Dedičstva: Z natáčania uteká do prezidentského paláca!

Bývalá manželka kozmonauta sa chce v budúcnosti venovať najmä ezoterike a numerológii.

V seriáli Dedičstvo hrá mrchu Irenku, mamu záchranára, ktorej záleží na vlastnom synovi Martinovi. V reálnom živote však Zuzana Bezáková pôsobí pokojne a na tvári jej nechýba úsmev. Na klebety nemá čas. Prvá manželka kozmonauta Ivana Bellu  okrem herectva pracuje ako ekonómka a venuje sa ezoterike.

Ivan Bella jej do života vstúpil, keď čerstvo skončila školu. On vtedy študoval na vysokej vojenskej leteckej škole v Košiciach. „Neulovila som kozmonauta, ale dobrého chlapa,“ povedala Zuzana. Pochádzali z vedľajších dedín, neskôr pre Ivanovu prácu odišli do Česka. Po rokoch sa vrátili naspäť na Slovensko. Keď sa Ivan Bella chystal do vesmíru, seriálová Irenka pri tom už nebola. „Keď sme sa vracali z Česka, bolo viac menej jasné, že sa rozídeme,“ hovorí o dôvode. Rozviedli sa v roku 1994, Ivan letel o päť rokov neskôr. Mali však spolu dve deti. Neskôr sa vydala za Ivanovho kolegu, s ktorým má dcéru.

Zuzana sa nenudí. Má mnoho aktivít. Už štvrtý rok pracuje v kancelárii prezidenta ako asistentka riaditeľky na odbore legislatívy a milostí. „Šéfka má vzťah k divadlu, mám jej podporu,“ hovorí. Divadlu sa Zuzana Bezáková venuje od základnej školy. Ak je to nutné, zoberie si pre hranie či natáčanie dovolenku. Je však presvedčená, že ekonomika aj herectvo sú činnosti, ktorým sa bude venovať už len chvíľu. „Pätnásť rokov sa totiž venujem numerológii. To je cesta, ktorou by som chcela ísť v budúcnosti,“ poodhaľuje svoje plány Zuzana Bezáková.