Dedičstvo bude mať ďalšiu prestávku! Prečo?

Pripomeňte si najpikantnejší okamih minulej časti!

Pripomeňte si najpikantnejší okamih minulej časti!

Dedičstvo je slovenský seriál z prostredia Veľkého Petrovca, kde všetci o sebe všetko vedia a preto je ich život komplikovaný a zároveň krásny. Na dedine, kde vládnu Petrovičovci a vlastnia väčšinu majetkov, sa žije síce ťažko, ale úprimne. Dedičstvo čaká v pondelok ďalšia prestávka vo vysielaní. Aký je dôvod?

Po trinástich častiach seriál čaká týždňová prestávka. V pondelok 20. Januára sa na obrazovkách TV JOJ neobjaví. „Seriál Dedičstvo bude mať ďalšiu prestávku, dôvodom je, že týždeň od 20. januára bude týždňom veľkých premiér. Divákov môžeme uistiť, že Dedičstvo sa na obrazovky opäť vrátil už o týždeň 27. januára,“ povedal šéfdramaturg TV JOJ Stano Guštafík.

Opäť tak budete môcť sledovať osudy ľudí, určite ste už zvedaví, ako dopadne trojuhoník medzi traktoristom Tónom, učiteľkou Lydkou a futbalistom Ronaldom. Sympatická učiteľka sa síce rozhodla, že dá druhú šancu svojmu manželstvu a pokúša sa s Tónom splodiť syna, ten však má zasa pocit, že ho do sexu uháňa a radšej sa venuje iným aktivitám. Preto zase spadla do Ronaldovho náručia.

Seriál nájdete aj v archíve!