V Delukse zahviezdia samé celebritné tváre: Tešiť sa môžete na tých najlepších hercov!

Exkluzívne prostredie hotela, celebritní hostia a vynikajúci personál sú zárukou úspešného fungovania hotela Danubia Queen, v ktorom sa seriál Delukse odohráva. Tešiť sa môžete na skvelé herecké obsadenie a mnoho humoru.

Už v stredu na obrazovky televízie JOJ prichádza nový komediálny seriál Delukse, ktorý sa bude odohrávať v hotelovom prostredí. Diváci môžu nazrieť za dvere luxusného hotela, v ktorom by zaručene chceli bývať, ale nie v ňom pracovať. Obetaví zamestnanci robia všetko preto, aby sa hostia u nich cítili dobre. Nepríjemný majiteľ chce za každú cenu niekoho vyhodiť a čaká na vhodnú príležitosť. 

Každá epizóda má samostatný príbeh s novými hosťami a komplikáciamiJednu z hlavných postáv si zahrá Ivan Vojtek, taktiež sa môžete tešiť na Zuzana Fialovú, Ľuboša Kostelného, Alexandra Bártu či Gabiku Marcinkovú, ktorí v seriáli stvárňujú hotelový personál. V každej epizóde sa v Danubia Queen ubytujú noví zaujímaví hostia a vďaka ním v seriáli zahviezdia najlepší slovenskí herci ako Zdena Studenková, Diana Mórová, Jozef Vajda, Juraj Šoko Tabaček a mnohí ďalší. Pripravte si bránice, pretože so seriálom Delukse sa poriadne zabavíte. Štartujeme už túto stredu. 

Sledujte seriál Delukse v stredu o 20:35 hod. na JOJke!