Sexi ako nikdy predtým: Z nadupaného delkoltu Gabiky Marcinkovej nespustíte oči!

Jej pôvab a šarm obdivujú mnohí muži a dokonalú postavu jej závidí viacero dám. Gabika patrí medzi najkrajšie ženy sveta a na premiére nového filmu zažiarila v krásnych červených šatách.

Gabriela Marcinková je obľúbená slovenská herečka, ktorá účinkovala vo viacerých seriáloch či filmoch. Nedávno hviezdila aj na obrazovkách našej televízie ako chyžná Lenka v komediálnom seriáli Delukse a jej charizma i šarm si získal srdcia mnohých divákov. V roku 2012 ju istá americká stránka zaradila medzi 100 najkrajších žien sveta. Gabika je však veľmi skromná a toto ocenenie vôbec nečakala. ,,Je veľmi milé, že sa na svete niekomu páčim. Aj keď tomu neprepadám, lebo s tým nesúhlasím," smeje sa herečka. Gabika sa nám však priznala, že za jej dokonalým vzhľadom sú hodiny cvičenia. ,,Mám problémy s tým, že relatívne rýchlo priberám, takže musím denne športovať," vysvetľuje Marcinková.

Charizmatická tmavovláska ​žije od roku 2015 v harmonickom manželstve s lídrom kapely Heľenine oči – s Martinom Mihalčínom. Plodom ich lásky je dcérka Emka, ktorá tento rok oslávi svoje prvé narodeniny. Napriek tomu, že si Gabika užíva materskú dovolenku plnými dúškami, nedávno si odskočila na premiéru filmu Šťastný nový rok, kde okamžite pútala pozornosť svojím dokonalým outfitom. Dlhé červené šaty zvýraznili jej dokonalé krivky a z Marcinkovej nevedeli spustiť oči najmä muži, pretože herečka v slávnostnej róbe ukázala aj sexi dekolt. 

View this post on Instagram

Choďte do kina. Odporúčam. A ďakujem. #stastnynovyrok #lafemme #stastnynovyrokfilm

A post shared by Gabriela Marcinková (@gabrielamihalcinova) on