Gabika Marcinková radikálne zmenila imidž: Zabudnite na jej tmavé vlasy!

Obľúbenú herečku poznáme ako charizmatickú tmavovlásku, no teraz je z Gabiky úplne iná žena, pretože zmenila nielen farbu vlasov, ale nechala si ostrihať aj ofinu.

Pútavý dej, skvelé herecké obsadenie a zaujímavé zákutia butikového hotela sú zárukou kvality nového komediálneho seriálu Delukse. V hoteli Danubia Queen pracuje aj Lenka, ktorú stvárňuje Gabika Marcinková. ,,V tomto seriáli hrám postavu chyžnej, ktorá pracuje v tomto hoteli. Je súčasťou tímu, ktorý sa stretáva s bizardnými hosťami," prezradila herečka. Lenka je veľmi milá a láskavá. Na strednej škole sa zoznámila s raperom, do ktorého sa zamilovala a dokonca s ním otehotnela. Odišla zo školy a aby uživila dcéru, začala pracovať v hoteli. Lenka sa raz v láske popálila, no stále túži nájsť životného partnera. Začne si románik s manážerom Danielom, ktorému však svoju dcéru zatají.

​Gabika v Delukse radikálne zmení imidž a ako seriálová Lenka bude mať na hlave vždy svetlú parochňu s vlnavými vlasmi. Marcinkovú poznáme ako herečku, ktorá sa často na televíznej obrazovke alebo na filmovom plátne objavuje v drámach, no teraz si zahrala niečo úplne iné. ,,Som veľmi rada, že mám po dlhšej dobe komediálnu postavu. Donedávna som robila filmy a seriály, kde som sa stretávala s dramatickou časťou seba a teraz si skúšam či viem byť aj komediálna herečka," vysvetľuje Gabika. Pripravte si bránice, pretože so seriálom Delukse sa poriadne zasmejete. Začíname už v septembri. 

​Sledujte nový komediálny seriál Delukse od 4. septembra na JOJke!