Koleník v novom seriáli

Koleník mieri do ďalšieho JOJkárskeho seriálu: Akú postavu si zahrá?

Napovieme vám, že si oblečie sexi uniformu!

Ján Koleník patrí medzi najobľúbenejších hercov z Paneláku a aj celkovo z talónu hviezd televízie JOJ, diváci si ho obľúbili natoľko, že sa počas jeho miernej absencie (kvôli výrobe seriálu v Českej republike) neustále dožadovali jeho návratu. Práve jeho fanúšikov potešíme, keď vám prezradíme, že sa objaví v ďalšom veľkom projekte televízie JOJ. Zahrá si v seriáli Divoké kone, ktorý uvedieme v roku 2015.

„Janko Koleník si odskočí z Paneláku do Divokých koní,“ potvrdila kreatívna producentka seriálu, Danica Haláková. „Zahrá si úlohu kamaráta hlavného hrdinu Adama Závodského, ktorého stvárňuje Janko Dobrík, takže budeme mať v seriáli dvoch Jankov,“ pokračuje ďalej. Rovnako ako hlavný hrdina Divokých koní, aj postava Janka Koleníka je pilot, takže ženy poteší, že ho uvidia v atraktívnej pilotskej uniforme. „Diváčky ho dokonca neskôr uvidia aj v neopréne ako potápača,“ sľubuje Danica. Žiaľ, nestane sa trvalou súčasťou deja: „Janko príde do seriálu len na krátko, ale pomôže vyriešiť najväčšiu záhadu príbehu. Jeho postava je vtipná, žoviálna a plná energie.“

„Sme radi, že u nás bude účinkovať. Aj Janko sám sa vyjadril, že medzi ľuďmi zo štábu idú dobré chýry o Koňoch, herci aj štáb si napriek náročnosti chvália spoluprácu s režisérom Braňom Mišíkom a takisto aj texty, scenáre – a tak Janko na túto úlohu pristúpil,“ dodáva Danica Haláková. Tešíte sa?