Rozpráva po nemecky a hovorí o smrti: Kto je táto pomätená žena a čo chce Hane povedať?

Pobláznenú Benčíčku si zahrala mama známeho seriálového herca.

Na scéne v Divokých koňoch sa objavila skutočne záhadná postava – pobláznená Benčíčka. Žena, ktorú Hana stretla v močiaroch. Žena, ktorá jej okamžite dala iné meno, Margarétka. Žena, ktorá sa tvárila, že na ňu celý čas čakala a že ju dôverne pozná. Na záhadnom zjave jej okrem nemčiny a nezrozumiteľného bľabotania o smrti pridáva aj to, že jej len veľmi ťažko odhadnete vek. Hanu jej správanie vydesilo a pred ženou ušla. Kto je pomätená Benčíčka a majú jej slová aj nejaký hlbší význam? To vám prezradí dej seriálu. My vám napovieme, že v ňom zohráva relevantnú úlohu a ešte sa objaví. Vás jej postava zaujala hneď na prvý pohľad, preto sme sa vám ju rozhodli priblížiť.

„Pomätenú ženu“ stvárňuje Eva Landlová, ktorá má úctyhodných 83 rokov. Ak náhodou aj nepoznáte jej filmovú a seriálovú prácu, jej priezvisko vám musí byť povedomé. Je to predsa mama Panelákového Egona, Mateja Landla. Na svojom konte má nespočetné množstvo filmových, seriálových a divadelných postáv. Vďaka drobnej postave stvárňovala chlapcov aj v piatom mesiaci tehotenstva a bez problémov získala aj úlohy princezien, ktoré dostávajú iba mladé herečky, aj v neskoršom veku, ako je to bežné. Princezné si mohla zahrať takmer do štyridsiatky! 

Evu Landlovú uvidíte v úlohe Benčíčky aj dnes o 20:30, keď si zapnete Divoké kone na JOJke! Nenechajte si ujsť epizódu, v ktorej nebude núdza o ďalšie dramatické zvraty!