Toto sú TOP momenty prvého týždňa Divokých koní, ktoré vás najviac zaujali

Pozrite si ich ešte raz!

Divoké kone na obrazovky televízie JOJ priniesli presne to, čo divákom sľúbili. Nielen že sú najvýpravnejším a najslovenskejším seriálom, aký na obrazovkách našich televízii nájdete, ale zaujali vás od prvého okamihu, základňa fanúšikov pred obrazovkami aj na internete rastie zo dňa na deň a vy nešetríte pozitívnymi reakciami. My si dobre všímame, čo sa vám páči na seriáli, ktoré postavy vás zaujali najviac a ktoré momenty boli najdiskutovanejšie. Prinášame vám súhrn toho najlepšieho, vybraného na základe vašich reakcií. Vo videu nájdete nielen momenty napínavé, ale hlavne okamihy dojímavé, ktoré pohnú s každým divákom so srdcom a samozrejme aj tie, ktoré jednoducho pobavili, pretože sa bavíte radi.

1.      Video otvára „sprchovacia scéna“, pretože, je to tak, patrila k scénkam premiérovej časti, ktoré najviac zapôsobili na ženského diváka nášho seriálu. Áno, Janko Dobrík v uteráku so stekajúcimi kvapkami vody je presne to, čím si získal vaše nežné srdcia.

2.      Hana si zasa divákov získala svojim vzťahom ku koňom. To, čo dokáže s Fargom, sú hotové divy. Medzi postavami si vyslúžila prezývku „Zaklínačka koní“ a asi najsilnejšia spomedzi podobných scén je tá, keď pomocou Kométy presvedčí Farga, aby sa pohol z miesta, keď sa to ani skúseným koniarom nepodarilo.

3.      Šušoreného veľké gesto vás tiež priviedlo až k slzám. Keď sa na obrazovkách zjavil popletený účtovník s fóbiou z koní, zdalo sa, že je v seriáli iba na pobavenie. No práve jeho dejová linka sa postará ešte o veľa emócii. Jeho syn doňho na začiatku nevkladá veľa dôvery a neuvedomuje si, že zatiaľ čo sa na neho mama vykašľala, otec stojí pri ňom. A nielen to, dokázal prekonať svoj odpor a strach z koní a pre Miška kúpil Farga, ktorému by inak hrozila smrť!

4.      Keď vám povieme: „Pozor na gule!“, asi budete presne vedieť, o čom je nasledujúca scénka. Prebúdzanie opitého Adama na biliardovom stole s vtipnou hláškou k tomu vás priviedlo doslova do kolien, preto medzi najlepšími momentmi nemôže chýbať.

5.      Ďalšia scénka vás tiež pobavila a dostala pracovný názov Lietajúci kôň. V nej sa koniari udivujú nad nákresom od Hany, ktorý má pomôcť Fargovi v liečbe.

6.      Mery má na mužov jasný názor a neskrýva ho od začiatku seriálu. No keď sa dostane do potýčky s Capriom, máme o zábavu postarané...

7.      Veľkú odozvu mala u vás aj „Mačacia žena“, ktorá by vyhrala súboj vynaliezavých baličov aj oproti konkurencii mnohých ďalších Casanovou. Jej technika „môjmu kocúrovi niečo je“ však na chudáka veterinára Imra nezaberá. Ešte že ho pred ňou malý Miško zachránil...

8.      Šušorený si vás získal veľmi rýchlo. Stará sa o syna, zachránil Farga pred istou smrťou, rozhodol sa postarať o jeho liečbu a na dôvažok toho všetkého ešte aj zabojoval proti svojmu strachu z koní! Práve jeho „prvá jazda“ na koni patrí k vašim najobľúbenejším scénkam prvého týždňa!

Divoké kone pokračujú v pondelok o 20:30 na JOJke s novými epizódami.