Divoké kone - Danka na posteli

Dankin zdravotný stav je vážny: Žiada Simonu o pomoc, tá sa jej obracia chrbtom

Má srdce z kameňa?

Stav tehotnej Danky je vážny, skončila v nemocnici. Doktor jej oznámi, že bude potrebovať amniocentézu - odber plodovej vody - alebo Karolove zdravotné záznamy. Ani jedno z toho sa nezískava ľahko. Celá rodina zháňa číslo na Karola, no ani keď sa im to podarí, nemajú vyhraté. Karolovi Kozákovi sa nedá dovolať. Danka musí získať údaje od Simony. Kontakuje ju, no aj ona sa jej obracia chrbtom. S mužovou milenkou nechce mať nič spoločné a už vôbec jej nechce pomáhať. Napokon si to však rozmyslí a vyberie sa k Volárovcom na návštevu...

Vikinin mobil nehodu v maštali neprežije a ona to psychicky neunesie. Filip pochopí, aký dôležitý je pre ňu telefón. Ponúkne jej, že jej z prístroja zachráni aspoň dáta. Vikina chce však odísť zo statku čo najskôr. Vrba si s ňou nevie rady. Vikina sa musí s Filipom rozlúčiť.

Miriam zošľahá uhíkanú Fatimu bičom. Adam jej musí dohovoriť, jej maniere sú neznesiteľné. Džonovci berú Fatimu z filmu preč, režisér ju však vo filme chce. Béla musí s Malým Džonom vyjednávať. Miriam si musí Fatimu aj Džona nejak udobriť. Podarí sa jej to pomocou úplatku.

Sledujte Divoké kone dnes o 20:35 na JOJke!