Nehoda alebo zámer? Lucia tiramisu dochutí slanou kávou, a to zďaleka nebude všetko!

Lucia pred varením priznala, že si do Bez servítky prišla po výhru. Po ochutnaní jej menu však budú mať hostia iný názor!

Lucia pracuje ako čašníčka v Bratislave. Denne pracuje niekedy až 14 hodín a na varenie jej príliš veľa času neostáva. To sa ukáže naostro pri príprave niektorých jedál, ktoré budú jej premiérou. Okrem toho bude mať problém s dlhými nechtami pri príprave jedál. Zachrániť ju môže jej pomocník, ktorý vraj kuchárčine pričuchol viac ako dnešná hostiteľka. Obaja však budú mierne stratení. Už pri príprave polievky, ktorou bude vývar, sa ukáže mierny problém. Starú sliepku, z akej je vývar najlepší, Lucia nezoženie, miesto toho kúpi kurča, ktoré vodu podľa hostí len mierne zakalí. Po dobrom nedeľnom žltom vývare nebude ani náznaku. Jeden z jej hostí si nedopustí poznámku, prečo sa vlastne do Bez servítky prihlásila! 

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Pri druhom chode - rybe so zemiakmi - nebude skrývať sklamanie Gabika, pre ktorú to bude ďalší chod, ktorý nemôže konzumovať. Pri tomto chode sa nedá veľa pokaziť, no vyskytne sa nejeden surový zemiak. "Zvnútra surové, nedochutené, úplná katastrofa," povie na rovinu Samo. Polosurový zemiak bude úspechom. "Mrzí ma, že vám nechutí, ale nič iné pre vás už nemám, iba dezert," povie hostiteľka, ktorá si kritiku nebude brať k srdcu a sama uzná, že jej jej gastronomické počiny úplne nevyšli. "Je to tiramisu od teba, tak to aj tak vyzerá," zhodnú sa hostia na tom, že Lucia má špecifický dizajn jedál. "Dostal som facku zo soli," povie v šoku Samo. Lucia totiž omylom osolila kávu, ktorou poliala piškóty. Pozitívom bude však, že nezabudne na Gabiku, keďže použije mascarpone bez laktózy. Kvôli soli to však nebude vedieť oceniť!

Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!