Divoké kone - Adela a Šušo

Príživníčka bez svedomia: Šušo sa Adely nezbaví, ešte sa mu začne aj vyhrážať!

Ako to dopadne?

Dobrosrdečný účtovník Šušo sa konečne spamätal a pochopil, kde je jeho šťastie. Snaží sa zbaviť príživníčky Adely, no tá odmieta odísť zo Šušovho bytu aj z jeho života. Obráti kartu a namiesto toho, aby sa vzdala, ho začne špinavo vydierať. Džonovia s Lenkou sú pripravení Šušovi pomôcť zbaviť sa Adely. Spúšťa sa veľká záchranná akcia. Veľký Džon s Lenkou ostanú uväznení sami v Šušovom byte. Adela sa neprestajne snaží dostať do svojho bytu, ktorý vlastným telom bráni Veľký Džon s Lenkinou pomocou. Ako to dopadne? Zbaví sa jej?  A čo Mery? Tú bude musieť ešte odprosovať...

Vrba zistí, že Miriam mu klamala a bola lietať s Adamom. Chce od nej, aby bola disciplinovanejšia. Herečka však nebude skákať tak, ako on píska. Vrba konečne povie Miriam nahlas to, čo si o nej všetci aj tak myslia. Béla má strach, že nakrúcanie filmu sa nedokončí. Filip sa rozhodne pomôcť otcovi Karolovi. Filip privedie otca späť na statok. Musí mu nájsť miesto, kde by ho mohol ukryť. Poprosí Osvalda, aby ho prichýlil v chalupe. Osvald má s Karolom svoje zámery.

Vikina márne čaká na Filipa pri jazere. Vrba je nahnevaný, že Vikina ho neposlúchla. Zakáže Filipovi stretávať sa s jeho dcérou. Simona si od Alberta vymôže jeho požehnanie pre projekt wellness centra. Albert trvá len na tom, aby Adam išiel do toho s ňou. Adam jej však povie, aby s ním nerátala. Sledujte Divoké kone dnes o 20:35 na JOJke v dvoch epizódach za sebou!