Adelu Šušorenú prekvapí náhla žiadosť o ruku: Ako na ňu zareaguje?

Zostane poriadne zaskočená...

Adela prišla zabojovať o Šuša, bola ochotná spraviť všetko preto, aby sa mohla vrátiť k rodine, no účtovník ju síce neskoro, ale predsa prekukol. Jeho snaha získať nazad Mery sa zdá márna, no vyzerá to tak, že aspoň Adela nájde zasa lásku. Ale ako na ňu zareaguje? Milan, muž, kvôli ktorému opustila rodinu, sa za ňou vracia a opäť zasahuje do jej života. Adela sa na Milana poriadne nahnevá, no Milan má ich „taliansky“ vzťah rád. Požiada Adelu o ruku. Ako zareaguje?

Vrba obviňuje Filipa z Vikinho úteku. Vikina medzitým hľadá útočisko u HanyHana a Adam spoje svoje sily, aby sa postarali o Vikinu. Nostalgicky spomínajú na svoje dobré časy. Spoločne sa u Vrbu prihovárajú za Vikinu. Tá sa s otcom odmieta baviť. Simona sa vracia domov, už vie, čo sa vo vile stalo. Dubáň sa zastane Filipa a zmierni jeho hádku s mamou. Simona navrhne Dubáňovi, že by mali vo vzťahu spomaliť. Ten sa vybúri na Filipovi.

Albert chce zastaviť Osvalda v jeho zámeroch, nech už plánuje čokoľvek. Zájde za vyšetrovateľom Bakulom, chce vedieť, ako Osvalda dostať späť do väzenia. Bakula ho varuje, aby nič sám nepodnikal. Albert však už má svoj vlastný plán. Ako to dopadne? Sledujte Divoké kone v dvoch častiach za sebou dnes o 20:35 na JOJke!