Divoké kone - Filip

Ján Keselý alias Filip z Divokých koní rapuje: Chystá vlastný album?

Herec prezradil viac o svojich plánoch.

Jána Keselého poznajú fanúšikovia Divokých koní ako Filipa Kozáka, no mladý herec, ktorý je čerstvým študentom VŠMÚ, má jednu ešte jednu veľmi veľkú vášeň, ktorú by možno rád pretavil aj na viac ako koníček. Janko sa kamaráti s rýmami a jeho kadencia slov je porovnateľná s Majkom Spiritom alebo Eminemom. Uhádli ste, venuje sa rapu. Konkrétne už takmer desať rokov. „Rap som rád počúval a oslovila ma jeho energia. Chcel som sa stať jeho súčasťou, aby som jej bol ešte bližšie,“ hovorí o tom, ako sa k rapu a rapovaniu dostal.

Pýtate sa, prečo ste od neho ešte nič nepočuli? „Môj jediný dlhodobý cieľ a sen v rape je raz vydať svoj sólový album, s ktorým budem stopercentne stotožnený, bude vychádzať zo mňa a zanechá tu po mne zreteľnú stopu mojej energie. Moje životné dielo. A na tom pracujem od začiatku, veľmi pomaly a nenásilne. Čas pre mňa v tejto veci nie je dôležitý, takže neviem kedy moja platňa uzrie svetlo božie. Stačí mi, že ho raz uzrie,“ prezrádza, prečo si dáva na čas.

Jankovi fanúšikovia, nezúfajte, nebudete čakať celú večnosť na to, aby ste počuli nejaký jeho hudobný počin. „Môj krátkodobý cieľ je nahrať moje najnovšie dielo, ku ktorému súčasne točíme videoklip,“ upozorňuje nás vzápätí. Kedy sa tak stane? Aj my dúfame, že už čoskoro. Sľubujeme, že vás budeme informovať!