Divoké kone - Mery

Mery dáva definitívnu bodku za Šušom. Je však Lukáš pre ňu ten pravý?

Mery má pochybnosti o mužovi zo svojej minulosti.

Mery Šušovi zlomila srdce. Účtovník, ktorý sa nechtiac stal svedkom scény medzi ňou a Lukášom, pochopí, že medzi nimi je koniec, lebo Mery je už opäť zadaná. Lukáš si pred Mery robí zo Šuša srandu, jej však nie je do smiechu. Nie je si celkom istá tým, čo vlastne chce.

Milan je odhodlaný nájsť Šušovi frajerku. Šušo má pochybnosti, či má skúšať šťastie niekde inde. Milan mu však aj tak dohodí všetky sestričky, čo pozná.  Šušo to však vzdá, skôr než k niečomu dôjde. Nestojí o lásku. Imro má tiež starosť o Šuša. Ten nevie zakryť smútok nad tým, že Mery už má za neho náhradu. Imro má záujem spoznať Lukáša. Lukáš sa prekecne a nechtiac vyzradí, prečo Mery nedokončila školu.

Osvald odmietne podpísať zmluvu na základe detailu. Judita sa na neho nehnevá. Simona má obavy, či Osvald nakoniec zmluvu podpíše. Osvald mešká na stretnutie, Simona sa obáva, že si to s podpisom rozmyslel. Filip je šťastný, že Vikina na neho nezanevrela. Chystá sa za ňou do Bratislavy. Utvrdia sa v tom, že chcú byť spolu. Vikina Filipa prekvapí na statku. Dubáň si uvedomil, že sa do Simony zamiloval a už nie je cesta späť.

Sledujte Divoké kone dnes v dvoch epizódach za sebou o 20:35 na JOJke!