Divoké kone - Boris

Hana zbadá v lese Borisa! Je to prízrak, alebo má dôvod na skutočné obavy?

Strach sa vracia na Holzmannku.

Hana sa dnes vyberie do lesa, kde ju nečaká nič dobré. Zbadá votrelca – prízrak z minulosti. Nedokáže veriť vlastným očiam a obáva sa, že sa jej veľká hrôza stane realitou. Zbadala totiž Borisa. Strašnú novinku sa čo najskôr snaží oznámiť babke. Má obavy o ňu, Boris, ktorý predstieral v minulosti, že je Holzmann, by sa chcel Terezy zbaviť. Skutočne ho ale videla? Dubáň zisťuje, že Boris medzitým zomrel. Kde je pravda? Majú obyvatelia Holzmannky dôvod na obavy?

Imrovi sa na zoznamke ozvala neznáma žena. Začne s ňou četovať a ohromne ho to baví. Danka Imrovi radí, ako sa zlepšiť v balení. Imro potrebuje fotku, ktorú by neznámej poslal. Fotka od neznámej ho úplne šokuje. Filip je nadšený z Vikinho návratu na statok. Pochopí, že to vybavila Simona. Simona si Vikinu tiež obľúbi. Filip Vikinu prekvapí, chce s ňou ísť plávať.

Džonovia sa hádajú a vykričia si aj to, čo nechceli. Ani krčma ich nedokáže spojiť a začnú si robiť poriadne prieky. Lenka chce dať Džonov opäť dokopy a radí sa aj s Erikou. Ako to dopadne? Sledujte Divoké kone dnes o 20:35 na JOJke!