Monika Šagátová z Divokých koní je na nepoznanie: Šokovala radikálnou zmenou imidžu!

Predstaviteľka hlavnej hrdinky Hany z úspešného seriálu Divoké kone sa známym a fanúšikom pochválila naozaj radikálnou zmenou imidžu. Dlhú hustú hrivu totiž vymenila za poriadne krátky šik účes!

Diváci televízie JOJ spoznali sympatickú herečku Moniku Šagátovú prostredníctvom megaúspešného seriálu Divoké kone, v ktorom stvárňovala hlavnú hrdinku Hanu. Vďaka tomuto projektu získala pred rokmi obrovskú popularitu a množstvo fanúšikov. Po skončení seriálu sa však na televíznych obrazovkách veľmi neukazuje a realizuje sa skôr v divadle. So svojimi priaznivcami je však neustále v kontakte prostredníctvom sociálnych sietí.

Práve na internete sa známym a fanúšikom pochválila radikálnou zmenou imidžu, ktorý všetkých šokoval a doslova vyráža dych. Monika sa totiž zbavila svojej povestnej dlhej hustej hrivy a aktuálne ju zdobia úplne krátke vlasy. Nový účes je veľmi šik a Šagátová v ňom už na prvý pohľad nápadne pripomína hollywoodsku herečku Emmu Watson. Hoci sa hovorí, že vlasy sú korunou krásy a žena vynikne najmä s dlhými vlasmi, predstaviteľka Hany z Divokých koní dokazuje, že je to len fráza.

Monika Šagátová a Emma Watson Zdroj: archív M.Š., Profimedia