Víťazi Domu snov Alžbeta a John otvorene: TOTO je dôkaz, že Boh naozaj existuje!

V nervydrásajúcom finále šou Dom snov vo Veľkej Ide zvíťazili Alžbetka s Johnom, ktorí porazili súperov Natašu s Marošom. Silne veriaci pár je skalopevne presvedčený, že triumfovať sa im podarilo len vďaka Božej vôli. A majú aj dôkaz!

Alžbetka a John sa prihlásili do šou Dom snov, pretože v nej videli príležitosť na to, aby mohli začať svoj život na Slovensku. Zaľúbenci sa totiž kvôli pandémii i Brexitu rozhodli, že sa odsťahujú z Anglicka a natrvalo usídlia práve tu. Pre účinkovanie v šou na Britských ostrovoch všetko zanechali a dokonca minuli posledné úspory na cestu a na PCR testy. Ostalo im akurát auto, na ktorom prišli a zopár osobných vecí, ktoré si so sebou priniesli. Hoci by niekto povedal, že príliš zariskovali, prípadne, že sa zachovali impulzívne, Alžbetka a John majú na to iný názor.

Svoj osud plne vložili do božích rúk a čakali, aký plán pre nich má. „Ja verím v Boha. Ale nielenže v neho verím, ale ja mu plne dôverujem, ja mu všetko vkladám do rúk. Ale ten proces toho, ako on pracuje s nami a čo všetko nám dáva, je aj pre nás samých šok. Čím viac Bohu dôverujem, tým viac nám dáva. Ja viem, že tam vonku sú ľudia, ktorí v Boha neveria a to je v poriadku. Ale ja tým ľuďom chcem odkázať – Boh existuje. Boh je skutočný. Toto všetko, čo máme, je iba jeho zásluha. Na jeho slávu,“ povedala Alžbetka pár minút po skončení finále, v ktorom sa im podarilo s Johnom vyhrať kompletne zariadený dom s vlastným pozemkom a upravenou záhradkou.

​Čerství mladomanželia však priznali, že už od prvej chvíle, čo vstúpili na pozemok domu, cítili, čo sa stane. „Keď nás tu prvý raz postavili, ešte to tu bolo prázdne, ja som sa rozplakala. Lebo ja som cítila, že tento dom bude náš. Ja som to proste cítila. Takto to bolo dané, takto to Boh chcel. Možno si niekto povie, že je to trúfalé, ale ak človek odovzdá svoj život Bohu na sto percent, Boh sa stále postará. On nikdy nič nezačne a nedokončí. Všetko, čo začne, dokončí. A, keď žehná, žehná v hojnosti,“ dodala s úsmevom.

Víťazom srdečne blahoželáme!

Tagy: Dom snov