Dr. Dokonalý: Môžu za to jej silikóny!

Nové neuveriteľné príbehy, nová kolegyňa, nové auto. MUDr. Daniel Ludsky je späť!

Súdny lekár MUDr. Daniel Ludsky so svojou komplikovanou povahou, sarkazmom a netradičnými vyšetrovacími metódami prichádza ako Dr. Dokonalý. Je odborníkom na  diagnózy a prípady zanedbania lekárskej starostlivosti. Nenávidí neprofesionálny prístup niektorých svojich kolegov, preto je v lekárskej obci považovaný za postrach. Vo svojej dobrej viere v pravdu a v právo pacienta na slušné zaobchádzanie je presvedčený, že prostredie súkromnej nemocnice je ideálnym miestom na jeho prax.

Hneď na úvod musí Dr. Daniel Ludsky vyšetriť prípad skolabovanej študentky, ktorej v krvi nájdu obrovské množstvo ťažkých kovov. Popri tom Ludsky zisťuje, že jeho vzťah s bývalou manželkou Karin  nie je pre neho až taký uzavretý, ako si celý čas nahováral. Naviac situáciu zamotá príchod novej kolegyne Vandy Kovalyk. Okrem toho, že je špičkovou chirurgičkou, musí ako zástupkyňa riaditeľa strážiť ekonomické výsledky nemocnice.

Nový dramatický seriál prináša úplne nové medicínske príbehy o lekárskych pochybeniach a kurióznych diagnózach, často inšpirované skutočnými udalosťami.

Sledujte seriál Dr. Dokonalý dnes o 21.30 hod. na TV JOJ!