Ivana Kubáčková ako upätá policajtka z Einsteina: Prečo je táto rola jej splneným snom?

Komediálno-kriminálny seriál Einstein na obrazovkách JOJky odštartuje už v nedeľu 26. februára a tešiť sa môžete na originálne komediálne spracovanie, ktoré prináša uzavreté a aktuálne prípady dnešnej doby. Zaujímavé budú rozhodne aj hlavné postavy, medzi ktorými má svoje pevné miesto aj vyšetrovateľka Lenka Vrabcová.

Herečka Ivana Kubáčková v seriáli Einstein stvárňuje vyšetrovateľku na oddelené vrážd Lenku Vrabcovú. Je trochu upätá, ale dokáže sa rozčúliť, keď jej niekto hádže polená pod nohy. Vždy koná podľa prísnych morálnych zásad. Verí tomu, že svojou prácou robí svet lepším, čo vo Filipovi vyvoláva úsmev.

​Aj to je jedna z vecí, ktoré ju na ňom vyrušujú. Je to neriadená strela a do práce s ním sa pustí so zaťatými zubami. S Filipom, pekným chlapom, obletovaným ženami, múdrym a neznesiteľným profesorom fyziky, sa spolupracuje ťažko, ale zato úspešne. "Je veľmi perfekcionistická, je puntičkárka. Možno pôsobí, že je pomalšia, ale nie je hlúpa. Ale oproti tomu Einsteinovi je určite slabšia a možno jej tie veci pomalšie dochádzajú. Ale je to veľký pedant," povedala Ivana Kubáčková pre joj.sk.

​Herečka si nakrúcanie seriálu nesmierne pochvaľuje hneď z viacerých dôvodov. Jedným z nich je aj fakt, že úloha policajtky je pre ňu splneným snom. "Mojím snom bolo, keby som si raz niekde mohla zahrať policajtku, bolo by to skvelé. A ono to nejak vyšlo. Tak je to taký malý splnený sen. Nie som ten typ herečky, ktorá má nejaké vysnívané postavy, ale toto bola postava, na ktorú som sa cítila, že by som sa do toho mohla hodiť," dodala s úsmevom.

Sledujte komediálnu kriminálku Einstein už v nedeľu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Einstein