Krehká žena v mužskom svete: Dominika Richterová bude v Einsteinovi búrať stereotypy!

V novom komediálno-kriminálnom seriáli Einstein, ktorý na JOJke odštartuje už v nedeľu 26. februára, si jednu z hlavných úloh zahrá sympatická Dominika Richterová. A svojou postavou bude búrať všetky stereotypné predstavy o tom, ktoré pohlavie sa hodí na akú prácu!

Herečka Dominika Richterová si v novej komediálnej kriminálke Einstein zahrá forenznú expertku Soňu, ktorá je ženskou posilou v mužskom svete. Jej práca nie je nič pre slabé žalúdky a povahy, no ju nič ju len tak nerozhádže. Aj keď vyzerá, že by ju mohla takáto náročná práca zložiť, opak je pravdou. Vo svojej práci sa vyzná a má nad ňou nadhľad.

Aby tvorcovia vytvorili kontrast a podporili búranie stereotypov o tom, aké pohlavie a aký výzor sa hodia na aké povolanie, obsadili do tejto postavy práve nežnú a krehkú Dominiku. "Nám sa veľmi páčil paradox toho, že ona je taká krehká a nežná. Myslím si, že v spojení s tými mŕtvolami a tými vecami, ktoré tam rieši, že to bolo veľmi zaujímavé. Také netradičné. Mám hrozne rada, keď sa postava obsadí hercom, ktorý nie je na prvú typovo úplne taký, že by ste povedali, áno, to je on. Niekedy to prináša oveľa viac. Aj pre toho herca a v konečnom dôsledku aj pre diváka," vysvetlila kreatívna producentka Kristína Cibulková.

Čo povedala o svojej postave samotná Dominika Richterová? Pozrite si video: 

​Sledujte komediálnu kriminálku Einstein už v nedeľu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Einstein