Dramaturgička ako žalovaná Rómka

Kristínu Cibulkovú, dramaturgičku televízie Joj, dnes jej bývalý priateľ zažaluje.

Kristína Cibulková je ďalšou z tímu vlastnej tvorby televízie Joj, ktorá sa postavila pred kameru. Práve ona totiž svojou vizážou a cigánskou krvou, ktorá jej koluje v žilách, oslovila režiséra dnešnej kauzy Extrémnych prípadov, Ivana Predmerského, na postavu žalovanej Angeliky. "V rámci Extrémnych prípadov máme rómske kauzy a niekedy je ťažko zohnať takýchto hercov. Niektorí sa aj prisľúbia, ale potom sa zľaknú. Vzhľadom k tomu, že aj ja mám trošku tmavšiu pleť, tak ma oslovili," hovorí o ponuke Kristína.

Tá túto možnosť bez váhania prijala a to hneď z dvoch dôvodov. Tým prvým je tvrdenie, že aj dramaturg či scenárista by si mal vyskúšať, aké je to stáť pred kamerou, aby vedel, ako scenár čo najlepšie pripraviť pre hercov. Druhým dôvodom bol kamarát Michal: "Môjho partnera hrá kamarát, ktorého poznám už dlho. Dohodila som ho režisérovi, lebo bol vhodný typ." A nakrúcanie si vďaka tomu poriadne užila. "Občas som mala problém s tým, že mi bolo do smiechu a nemalo mi byť. Rozosmiala som advokáta aj môjho odporcu, ale myslím, že sme to nakoniec zvládli," dodáva.

A o čom je dnešný prípad Extrémnych prípadov? Čítajte TU a sledujte túto kauzu aj s Kristínou Cibulkovou od 20:20 na Jojke.