Nedôstojné podmienky a žiadna hygiena ich omrzeli: Nápadníčky ušli z Petrovej farmy!

Pri úteku však zabudli na svoje povinnosti...

Dom bez omietky, latrína, žiadna sprcha, zápach a špina. To nie je výjav z dobového filmu, ale krutá realita, ktorej musia od prvého dňa čeliť nápadníčky samotára Petra zo Slatinských Lazov. Svoj pobyt na jeho statku si predstavovali úplne inak, a preto nie je prekvapením, že boli po príchode patrične znechutené. Situácia sa nezmenila ani na ďalší deň. Práve naopak. Keď Peter pre pracovné povinnosti odišiel zo statku, dievčatá vzali nohy na plecia a doslova ušli za civilizáciou do dediny. Príliš skorý návrat však neplánovali. „Ja sa nevraciam do tej špiny hore. Ja ostávam tu na lavičke. Chcela som tam dať aspoň ten nábytok a ani to mi nikto nepomôže,“ šomrala 34-ročná Bratislavčanka Lucia.

Popri úteku však dievčence úplne zabudli na to, že Peter im ráno rozdelil prácu. „Mali sme natrieť sprchu, zahnať kravu a Lucia bola s Petrom dohodnutá, že navarí obed. Neurobili sme to, lebo sme ostali vonku. Začali sme nadávať na tú sprchu, na záchod a už sme sa nechceli vracať. Takže sme zostali von,“ zhodnotila situáciu mladučká Martina. Ani starostlivosť o bezbranné zviera však neobmäkčila Luciinu namosúrenú myseľ. „Keď sme boli v obchode, povedala mi, že som mala dať kravu dnu. A ja som povedala, že kašlem na ňu. Nech tam je. Takže ja som ju tam vedome nechala. Ja som nevedela, že ona bude trpieť,“ povedala nechápavo.

Vrátia sa ešte dievčatá na Petrovu farmu alebo sa pre ne boj o jeho náklonnosť definitívne skončí? Sledujte reláciu Farmár hľadá ženu už dnes o 22:00 na JOJke!