Medulienka či sekera? Gabika Dzuríková prináša do Hranice poriadny temperament!

Skvelou ozdobou seriálu Hranica bude aj obľúbená herečka, Gabika Dzuríková, ktorej temperamentná a energická postava v seriáli narobí na Hranici poriadny vietor!

Herečka nám v rozhovore opísala, aká bude jej úloha a čím podľa nej môže seriál Hranica divákov zaujať. „V tomto seriáli sme také tri základné rodiny, a každá manželka je úplne iná a ja som zástupkyňou tých manželiek, ktoré síce svojho muža milujú, ale brutálnym spôsobom ho musia usmerňovať, aby robil presne to, čo chcú oni. Ona je hlavou rodiny, je trošku razantnejšia, ale zase keď treba sa postaviť za svoju rodinu, tak sa postaví a strašným spôsobom držia spolu aj so svojim synom,“ povedala nám v rozhovore herečka.

Svetlana, ktorú stvárňuje Gabika nebude rozhodne len tak hocijakou žienkou domácou. Všetko má dobre premyslené. „Je síce trošku histerickejšia, ale o to viac v rámci využitia svojich ženských zbraní je taká medulienka, jahôdka lesná a všetko vie prispôsobiť danej situácii,“ dodala Gabika Dzuríková s úsmevom.

V seriáli tvorí Gabika manželský pár s Jožom Vajdom, s ktorým majú za sebou už veľa spoločných projektov či divadelných predstavení. Vedia sa ešte niečim na pľaci vôbec prekvapiť? „Tým, že sa poznáme s Jožom z divadla, dokonca aj tam máme niekoľko hier, kde sme manželský pár, takže tuto sme to už zobrali so strašne milým humorom a vieme sa stále na sebe zasmiať,“ povedala nám herečka.

Hranica - Gabika Dzuríková, Jozef Vajda a Martin Šalacha Zdroj: TV JOJ

Hranica štartuje 10. januára o 20:35 na JOJke!