Obyčajné rodiny? Zabudnite! Strategické pašerácke jednotky ako hrom! Na ktorú famíliu sa tešíte najviac?

V seriáli Hranica uvidíte nie len príbehy z pašeráckeho prostredia, ale aj rodiny, ktoré budú tými najdôležitejšími jednotkami v celom biznise. Každá z nich je iná, špecifická a vtipná. Ktorá rodina je vám najsympatickejšia?

Berkovci

Hranica - Čobejová, Sklár, Gregorová, Žiaranová, Valúchová, Kollárová Zdroj: TV JOJ

​Nenormálne normálnu rodinu Berkovcov tvorí babka Zorka, jej dcéra Mirka, zať Jerguš a ich tri dcéry - Lýdia, Petra a Ivana. Keďže sa navonok tvária ako bežná rodina, majú svoju dielňu na opravu automobilov a sú tí najdôležitejší v reťazi pašovania, pretože pozemky pri hranici sú Zorkine. V dedine sú ako rodina vážení a obľúbení - bez nich by všetci ostatní žili omnoho ťažšie. Prevážanie tovaru cez hranicu im prináša dostatok peňazí, no oni aj naďalej žijú skromne, najmä kvôli Zorke. Ako to už ale chodí, ani táto rodina to nebude mať vždy ružové.


​Otčenášovci

Hranica - Gabriela Dzuríková, Martin Šalacha a Jozef Vajda Zdroj: TV JOJ

Rodinu Otčenášovcov tvorí Jerguš, bylinkár a chiropraktik, jeho žena Svetlana a syn Sergej. Aktívne sa zúčastňujú na pašovaní a berú aj dodatočnú províziu, pretože chalupa na kopci, ktorá je dôležitým článkom pašovania, je ich. Zaujímavou postavou je manželka Svetlana, ktorá je hlavou rodiny, je trošku razantnejšia, ale zase keď je potrebné postaviť sa za svoju rodinu, tak sa postaví a stále držia spolu aj so svojim synom.

Chrabrenkovci

Hranica - Ľudmila Kozmenko, Ladislav Ladomirjak, Vladimír Roháč, Jevgenij Libezňuk a Jozef Vajda Zdroj: TV JOJ

Rodinu Chrabrenkovcov tvorí Žeňa, jeho žena Polinka a dvaja synovia - Miki a Luka. Žijú na ukrajinskej strane hranice, majú obchod a sklad, ktorý využívajú aj ako zásterku pre pašovanie. Chrabrenkovci sú veselí ľudia, ale oboma nohami stoja pevne na zemi. Vedia, čo sú hodnoty - na prvom mieste je rodina, potom práca a až potom stretnutia pri stole. Táto rodinka bude zárukou skvelého humoru a nečakaných situácií v seriáli!

Nenechajte si ujsť nový seriál Hranica už 10. januára o 20:35 na JOJke a sledujte radosti aj starosti pašeráckych rodín a ich nepriateľov, ktorých temperament, ale aj životné príbehy vám rozhodne zlepšia deň!