Jozef Vajda otvorene: Takýto typ seriálu na Slovensku ešte nebol! V čom je podľa neho Hranica skvelá?

Komediálny seriál Hranica s nadupaným dejom, skvelým humorom a hviezdnym hereckým obsadením je tu už čoskoro. Jozef Vajda nám v rozhovore prezradil, že sa s takýmto typom seriálu ešte nestretol. V čom je podľa neho skvelý?

Naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog. Súčasťou pašeráckeho tímu bude aj postava Jerguša, ktorého stvárňuje práve Jozef Vajda.

Jozef Vajda patrí medzi najväčšie herecké osobnosti na Slovensku a má za sebou množstvo projektov, divadelných predstavení či seriálov v ktorých účinkoval. Spýtali sme sa preto, na čo sa podľa neho môžu diváci najviac v rámci seriálu najviac tešiť. „Hlavne sa môžu tešiť na zábavu. Verím tomu, že to bude humorné, vtipné a zaujímavé. Niečo, čo tu ešte podľa mňa nebolo, typ seriálu, ktorý tu ešte nebol, čo si teda naozaj veľmi vážim,“ prezradil Jozef Vajda v rozhovore.

Po týchto milých slovách nás ale zaujímalo, v čom je podľa herca tento seriál iný, zaujímavý. „Toto je seriál, ktorý ešte nebol na Slovensku, tohto typu. Som presvedčený a ja to tak cítim a cítia to aj moji kolegovia a dúfam, že to tak budú cítiť aj diváci, že je to veľmi dobre napísaný seriál a málokedy počas svojej praxe som sa s niečim takým dobrým stretol,“ dodal v rozhovore.

Aj Jozefa Vajdu uvidíte v seriáli Hranica už 10. januára o 20:35 na JOJke!