Tohto farára môže fiktívnej obci Krivé každý závidieť! Lukáš Dóza zahviezdi v Hranici: Týmto vás rozhodne prekvapí!

Komediálny seriál Hranica s nadupaným dejom, skvelým humorom a hviezdnym hereckým obsadením je tu už čoskoro. V seriáli účinkuje aj herec Lukáš Dóza, ktorý nám prezradil detaily o jeho postave v seriáli.

Naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog. Zaujímavou postavou bude Lukáš Dóza, ktorý si zahrá vskutku nevšedného farára. Čo nám herec prezradil o svojej postave?


„Budem hrať farára Bohuša, nie je to úplne klasický farár, samozrejme je to všetko s úctou, ale je taký modernejší, napríklad hrám playko, takže sú tam aj také veselé príhody a to sa môžu ľudia tešiť, že sme toho farára poňali trošku inak,“ prezradil Lukáš. Zdá sa teda, že bude farár z obce Krivé taktiež zárukou vtipných a možno aj bizarných situácií. „Má stále v sebe takého chlapca, plus je zaľúbený, nechcem to ale ďalej prezrádzať, ale je tam aj táto linka. Je taký skôr hravý a možno aj vyhľadáva aj všelijaké situácie, ktoré musí potom riešiť a má veľkú dôveru v tých ľuďoch na dedine, takže rieši všelijaké situácie,“ dodal herec k svojej postave v seriáli.

Hranica - Lukáš Dóza Zdroj: TV JOJ

​Seriál sa nakrúca už niekoľko mesiacov a herci si natáčanie skutočne užívali. Potvrdil nám to aj samotný Lukáš, ktorý má z výroby seriálu vždy dobrý pocit. „Vnímam to veľmi pozitívne, lebo texty sú výborné, baví nás to, je nám to vtipné, kolektív je super, tak ja to beriem veľmi pozitívne a teším sa na to natáčanie a myslím si, že aj všetci,“ povedal v rozhovore.

No a na čo sa môžu diváci v rámci seriálu Hranica naviac tešiť a prečo podľa neho seriál stojí za pozretie? „Najmä kvôli ľudským príbehom, ktoré sa tu odohrávajú, to si myslím, že určite. Sú tu rôzne charaktery, ktoré sú myslím si, že veľmi vďačné, takže divák sa má na čo tešiť,“ dodal Lukáš. Viac zo zákulisia nakrúcania seriálu Hranica sa dozviete vo videu HORE. 

Seriál Hranica štartuje už v pondelok, 10. januára o 20:35 na JOJke!