Chcel by byť Lukáš Dóza kňazom v reálnom živote? Odpoveď vás možno prekvapí!

Farár z Hranice búra všetky mýty. Hrá playstation, doma chodí v teplákoch a nemá problém hovoriť aj o tabu témach. Vedel by si Lukáš Dóza predstaviť byť farárom aj v reálnom živote?

Lukáš Dóza nám v jednom z rozhovorov prezradil, že má s postavou farára, ktorého stvárňuje v Hranici spoločných zopár vlastností. Vedel by byť ale Lukáš kňazom aj v reálnom živote, ak by nebol hercom? „Asi až tak nie, keďže ja som dosť hyperaktívny. Hlava mi furt ide. Myslím si, že nevedel by som. Teda ja aspoň vnímam tak farárov, že sú pokojní. A toto ja nedokážem. Takže z toho hľadiska si to neviem predstaviť,“ prezradil na seba Lukáš.

Farár z Krivého ale predsa len nie je tradičným kňazom, akých bežne poznáme. V komediálnom seriáli sa aj on sám stáva súčasťou mnohých vtipných a často až bizarných situácií. Napríklad, keď si k nemu chodieva Jerguš pýtať svätenú vodu, s ktorou chce obchodovať. Vedel by byť Lukáš možno takýmto odlišným kňazom? „Taký už trošku áno. Takýto postavový by som určite mohol byť. Ale reálne neviem či by som to zvládal takto. Možno by to bola zaujímavá robota, ale myslím, že skôr nie. Ale tento farár je naozaj srandovný,“ dodal herec v rozhovore, ktorý si môžete pozrieť celý vo videu HORE.

Hranica - Lukáš Dóza Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť seriál Hranica, každý pondelok, stredu a štvrtok o 20:35 na JOJke!