Pamätáte si na Pipinu z Mafstory? Aha, ako kedysi vyzerala Gabika Dzuríková!

Gabika Dzuríková patrí medzi najlepšie slovenské herečky a vy ju poznáte nie len z divadla, ale aj z úspešných seriálov JOJky. Medzi tie najikonickejšie patrí rozhodne seriál Mafstory. Spomínate si ešte na Pipinu? Zmenila sa od vtedy herečka?

V seriáli hranica stvárňuje Gabika temperamentnú, ale veľmi milujúcu manželku Svetlanku. O svojej postave nám herečka čo to aj prezradila. „Je síce trošku histerickejšia, ale o to viac v rámci využitia svojich ženských zbraní je taká medulienka, jahôdka lesná a všetko vie prispôsobiť danej situácii,“ prezradila na svoju postavu v seriáli herečka.

Nie je to teda prvá úloha temperamentnej a trošku aj bláznivej manželky, ktorú Gabika v seriáloch JOJky hrá. Určite si na ňu spomínate, ako na bláznivú Pipinu z Mafstory. Je to snáď už ikonická postava, ktorú si diváci určite veľmi dobre zapamätali. Pre svoje typické charakterové črty sa stala Pipina naozaj nezabudnuteľnou. Ako to ale herečka teraz má? Spájajú si ju diváci ešte s postavou Pipiny? „Ale áno, samozrejme. Stále to funguje, dokonca aj v dobe nosenia respirátorov. Stačí sa len ozvať a všetci hneď, že jej Pipina,“ povedala nám v rozhovore. Pozrite si v galérii fotky Gabiky Dzuríkovej v úlohe Pipiny, ale aj Svetlany z Hranice. Zmenila sa podľa vás rokmi herečka?

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!