Braňo Deák v tom má jasno: Týmto ho vedia ľudia nemilo prekvapiť!

Fanúšikovia, diváci či priaznivci. Aj takto by sme mohli nazvať ľudí, ktorí sympatizujú s ich obľúbenými hercami a neváhajú využiť každé osobné stretnutie na to, aby herca či herečku oslovili a odniesli si aj nejaký ten záber. Stretáva sa s tým aj charizmatický herec, Braňo Deák. Niekedy ale vedia byť tieto stretnutia zvláštne. Prečo?

Hviezda seriálu Hranica, Braňo Deák, patrí rozhodne k ľuďom, ktorí sú vždy výborne naladený a skvelú náladu rozdávajú aj ľuďom okolo seba. Herec sa bezpochyby rád vždy vyfotí či porozpráva so svojimi fanúšikmi. Veď aj takáto spätná väzba je pre hercov iste dôležitá. Braňo Deák však v rozhovore pre Top Star, v rámci nakrúcania relácie Inkognito prezradil, že by sa mu občas žiadalo byť inkognito aj v reálnom živote. „Veľakrát je to také obyčajné jedenie, kedy človek chce byť sám a vychutnať si to, čo má pred sebou a to sa často preruší nejakými ľuďmi, ktorí sa chcú odfotiť práve v tom momente, keď napríklad jem, alebo keď som s rodinou na výlete a nechcem, aby ma niekto vyrušoval,“ prezradil herec v rozhovore.

Každý má rád svoj priestor či súkromie a ani Braňo nie je výnimkou. Najviac si cení čas strávený s rodinou a práve vtedy si najviac váži, ak ľudia rešpektujú jeho priestor. „Sú aj takí ľudia, ktorí akoby nevedia čítať tú emóciu, ktorú vidia, že som s rodinou a je mi dobre, alebo čokoľvek sa stane a chcem proste byť len s nimi a chcú sa so mnou odfotiť a chcú sa so mnou rozprávať a vtedy mi je veľmi ťažko povedať, že prepáčte, ale naozaj, nevidíte, že som tu sám, som tu s nimi,“ dodal herec v rozhovore pre Top Star.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!