Hana Gregorová už zbytočnosti nerieši: Život nemôže byť len prechádzka ružovou záhradou!

Herečka Hana Gregorová má v tom jasno. Na mnoho vecí prišla vekom a vo svojom živote a vzťahoch má rozhodne poriadok. Toto sa vďaka svojim životným skúsenostiam naučila!

Herečka Hana Gregorová, aktuálne aj ako hlava pašeráckeho biznisu, Zorka z Hranice, už zbytočnosti vo svojom živote nerieši. Vo vzťahoch si urobila poriadky a na priateľstvá už má svoj jasný pohľad.„Myslím si, že človek zistí, ale to je aj vekom, že k životu nepotrebujete hromadu pseudo kamarátov, že stačí pár dobrých a je vám fajn,“ prezradila o sebe herečka.


Dokonca už teraz vie, nad čím sa v živote naozaj neoplatí pozastavovať sa. „Ja som sa naučila toto už neriešiť, hádzať to za hlavu, stane sa, aj v tomto veku sa dokážem sklamať v človeku, ale je to život. Život nemôže byť len prechádzka ružovou záhradou,“ vysvetlila Hana Gregorová v rozhovore pre Top Star.

Herečka sa vo svojom živote riadi jednoduchou, no veľmi múdrou a výstižnou vetou, ktorú jej povedal jeden známy. Skrýva v sebe pekné posolstvo. „Jeden môj kamarát povedal takú peknú vetu, že sme tu iba na jednu malú kávu, tak ju pime pekne pomaly a užívajme si to a nekazme si to zbytočnými starosťami a problémami. Vždy to tak funguje, že keď sa jedny dvere zatvoria, druhé sa otvoria, keď niečo skončí, niečo nové začne,“ dodala herečka v rozhovore.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!