Spoznávate ho? Samo Spišák z Hranice hral aj v Paneláku: Pozrite, ako sa rokmi zmenil!

Samo Spišák bol hviezdou na obrazovkách JOJky už pred rokmi. Kým teraz je novou, ešte stále trochu záhadnou postavou v seriáli Hranica, kedysi hral v Paneláku! Pozrite, ako sa rokmi zmenil.

Od posledného dielu ikonického seriálu Panelák už ubehlo zopár rokov. Spomínate si? Jeho súčasťou bol aj talentovaný herec Samo Spišák, ktorý aktuálne hviezdi v seriáli Hranica, v úlohe Nikolaja- vnuka hlavy pašeráckej bandy z Vasiľkova.

Samo Spišák stvárňoval v Paneláku postavu mladého študenta architektúry, Patrika Janča. Počas epizód seriálu vystriedal množstvo partneriek a bol večným pubertiakom. Navyše, mladý Jančo bol mimoriadne aktívny a mal niekoľko detí. Aktuálne ho môžete sledovať v trochu inej úlohe. Nikolaj z Hranice pomáha dedovi v biznise, no sám túži byť kaderníkom. Narozdiel od Patrika Janča, Nikolaj má oči len pre jednu slečnu – krásnu Ivanu.


Samo Spišák sa od vysielania Paneláku poriadne zmenil. Ako môžete vidieť, z herca je aktuálne urastený muž a navyše, je už aj v súkromí ženatý s jeho hereckou kolegyňou z Hranice, Viktóriou Spišákovou, ktorá v seriáli stvárňuje práve Ivanu, ktorá sa páči Nikolajovi. Manželia už spolu majú aj rozkošnú dcérku Margarétku. Pozrite si fotky Sama Spišáka v seriáli Hranica a v seriáli Panelák v galérii pod článkom. 


Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!